ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Επίσκεψη αντιπροσωπείας του Επιμελητηρίου Έβρου στο Παιδικό Χωριό SOS Θράκης

Επίσκεψη αντιπροσωπείας του Επιμελητηρίου Έβρου στο Παιδικό Χωριό SOS Θράκης
Το Παιδικό Χωριό SOS Θράκης στο Αρίστηνο του Δήμου Αλεξανδρούπολης, επισκέφθηκε αντιπροσωπεία του Επιμελητηρίου Έβρου με επικεφαλής τον πρόεδρο Χριστόδουλο Τοψίδη. Στην συνάντηση με τον Διευθυντή της δομής Γιώργο Βαφέα έγινε μία πλήρης ενημέρωση για τη λειτουργία της και το έργο που παράγεται εκεί.

Το Παιδικό Χωριό SOS Θράκης φιλοξενεί σήμερα 20 παιδιά που καλύπτουν ένα μεγάλο ηλικιακό φάσμα και μεγαλώνουν με τη φροντίδα των γονέων SOS και ενός συνόλου επιστημόνων που μεριμνούν για την ψυχική και σωματική τους υγεία.

Τα παιδιά του Χωριού SOS είναι πλήρως ενταγμένα στην κοινωνική ζωή της τοπικής κοινωνίας, φοιτούν στα σχολεία της Αλεξανδρούπολης, παρακολουθούν φροντιστήρια, αθλητικές, καλλιτεχνικές δραστηριότητες κ.α, χάρη στις εργώδεις προσπάθειες που καταβάλουν οι εργαζόμενοι στο Παιδικό Χωριό SOS Θράκης.

Επίσκεψη αντιπροσωπείας του Επιμελητηρίου Έβρου στο Παιδικό Χωριό SOS Θράκης

Το Επιμελητήριο Έβρου με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, προσέφερε συμβολικά δώρα στα παιδιά του Χωριού SOS, στο πλαίσιο της Κοινωνικής Ευθύνης και εν όψει των εορτών. Πέραν τούτου όμως, αποφασίστηκε η διοργάνωση στοχευμένων δράσεων στο προσεχές μέλλον με στόχο τόσο την εξυπηρέτηση των αναγκών του Παιδικού Χωριού SOS, αλλά και την υποστήριξη των παιδιών στην ενίσχυση των κοινωνικών και άλλων δεξιοτήτων τους.

Στο ίδιο πλαίσιο, to Επιμελητήριο παρακινεί όλα τα μέλη του, να εντάσσουν το Παιδικό Χωριό SOS στους αποδέκτες των δωρεών και των προσφορών που κάνουν στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

Στην αντιπροσωπεία συμμετείχαν η Κυριακή Λεγγέτση (μέλος ΔΣ Επιμελητηρίου Έβρου και Πρόεδρος Τμήματος Υπηρεσιών) και ο Δημήτρης Μπακαλίδης (μέλος ΔΣ Επιμελητηρίου Έβρου και Υπεύθυνος ΓΕΜΗ).
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video