ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Νέα εκπαιδευτικά προγράμματα από το Ιστορικό Μουσείο Αλεξανδρούπολης

Νέα εκπαιδευτικά προγράμματα από το Ιστορικό Μουσείο Αλεξανδρούπολης
Το Ιστορικό Μουσείο Αλεξανδρούπολης στο πλαίσιο της εκπαιδευτικής του πολιτικής έχει διαμορφώσει και υλοποιεί ποικίλα εκπαιδευτικά προγράμματα για τη μαθητική κοινότητα, σε συνεργασία με την ιστορικό τέχνης και μουσειολόγο, Κική Χριστοδούλου και την εκπαιδευτικό, Αναστασία-Ναταλία Βαφειάδη.

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα σχεδιάστηκαν με βάση τις δύο μόνιμες εκθέσεις του μουσείου και τα προγράμματα σπουδών του Υπουργείου Παιδείας και υλοποιούνται στο χώρο του Ιστορικού Μουσείου, ένα χώρο διαμορφωμένο κατάλληλα και οργανωμένο με πολυμέσα ώστε να προκαλείται το ενδιαφέρον των συμμετεχόντων και να ενεργοποιούνται πολυτροπικά ποικίλες δεξιότητες των μαθητών.

Για το σχολικό έτος 2021-2022 προτείνονται τα παρακάτω εκπαιδευτικά προγράμματα για τους μαθητές του Νηπιαγωγείου και της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης:
  1. Ζωγραφίζοντας τις 4 εποχές, υπεύθυνη υλοποίησης Κική Χριστοδούλου.
  2. Τέχνες και Μαθηματικά, υπεύθυνη υλοποίησης Κική Χριστοδούλου.
  3. Ταξίδι - Σταθμός - Πόλη, υπεύθυνη υλοποίησης Κική Χριστοδούλου.
  4. Παναούλα, η εικόνα μιας παραδοσιακής κοινωνίας, υπεύθυνη υλοποίησης Ναταλία Βαφειάδη.
  5. Πόσο μοναδικός είναι… ο εαυτός μου, υπεύθυνη υλοποίησης Ναταλία Βαφειάδη.
  6. Ταξίδι στον χρόνο - η ιστορία της πόλης μας, υπεύθυνη υλοποίησης Ναταλία Βαφειάδη.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το κόστος και τις ημέρες διεξαγωγής των προγραμμάτων, επικοινωνήστε με την γραμματεία του μουσείου στο 2551028926 ή στο www.ismo.gr.

Στο Ιστορικό Μουσείο τηρούνται όλα τα μέτρα κατά του Covid-19, σύμφωνα με τις οδηγίες της κυβέρνησης.
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video