ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Οι νέοι Αντιπεριφερειάρχες και Εντεταλμένοι Σύμβουλοι της Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας - Θράκης

Οι νέοι Αντιπεριφερειάρχες και Εντεταλμένοι Σύμβουλοι της Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας - Θράκης
Ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης Χρήστος Μέτιος ανακοίνωσε τους νέους Αντιπεριφερειάρχες και Εντεταλμένους Συμβούλους, που θα έχουν θητεία για ένα χρόνο και συγκεκριμένα από την 1η Ιανουαρίου μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2022.

Όσον αφορά την Περιφερειακή Ενότητα Έβρου, ο Δημήτρης Πέτροβιτς παραμένει χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Έβρου, ενώ οι δύο θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες Κώστας Βενετίδης (Υγείας) και Θανάσης Τσώνης (Τουρισμού) αποχωρούν. Ωστόσο, ο κ. Τσώνης αναλαμβάνει την θέση του Εντεταλμένου Συμβούλου Τουρισμού, αφού καταργήθηκε η Αντιπεριφέρεια Τουρισμού. Ο περιφερειακός σύμβουλος Έβρου Βασίλης Δελησταμάτης αναλαμβάνει Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής.

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης κ. Χρήστου Μέτιου, τα μέλη της Διοίκησης της Περιφέρειας ΑΜ-Θ ορίζονται ως εξής:

Α. Χωρικοί Αντιπεριφερειάρχες
  • Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Έβρου, Δημήτριος Πέτροβιτς.
  • Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης, Νικόλαος Τσαλικίδης.
  • Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας  Ξάνθης, Κωνσταντίνος Κουρτίδης.
  • Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, Αλέξιος Πολίτης.   
  • Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Δράμας, Γρηγόριος Παπαεμμανουήλ.

Β. Θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες
  • Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης, Κωνσταντίνος Σιμιτσής, Περιφερειακός Σύμβουλος της Π.Ε. Καβάλας.
  • Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής, Βασίλειος Δελησταμάτης, Περιφερειακός Σύμβουλος της Π.Ε. Έβρου.
  • Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικών Πολιτικών, Αριστείδης Μωυσιάδης, Περιφερειακός Σύμβουλος της Π.Ε. Δράμας.
  • Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών, Μουλταζά Ταρκάν Μουλταζά, Περιφερειακός Σύμβουλος της Π.Ε. Ροδόπης.
  • Αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Χρήστος Γάκης, Περιφερειακός Σύμβουλος της Π.Ε. Καβάλας.
  • Αντιπεριφερειάρχης Διοίκησης, Οικονομικών και Διαφάνειας, Κωνσταντίνος Ναλμπάντης, Περιφερειακός Σύμβουλος της Π.Ε. Ροδόπης.
  • Αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών, Δημήτριος Δόντσος, Περιφερειακός Σύμβουλος της Π.Ε. Ξάνθης.
  • Αντιπεριφερειάρχης Διεθνών Σχέσεων και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, Μαρία Πολυμέρου, Περιφερειακή Σύμβουλος της Π.Ε. Θάσου.

Γ. Εντεταλμένοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι
  • Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Τουρισμού, Αθανάσιος Τσώνης, Περιφερειακός Σύμβουλος της Π.Ε. Έβρου.
  • Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Αλιευτικής Πολιτικής, Ανδρέας Καραγιώργης, Περιφερειακός Σύμβουλος της Π.Ε. Καβάλας.   
  • Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Αθλητισμού και Διά Βίου Μάθησης, Αχμέτ Ιμπράμ, Περιφερειακός Σύμβουλος της Π.Ε. Ροδόπης.
  • Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Παρακολούθησης Εφαρμογής Δράσεων Ανάπτυξης Ορεινών Περιοχών, Τζιχάν Ιμάμογλου, Περιφερειακός Σύμβουλος της Π.Ε. Ροδόπης.
  • Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Παρακολούθησης Εφαρμογής Δράσεων Αγροτικής Οικονομίας, Γεώργιος Ζιμπίδης, Περιφερειακός Σύμβουλος της Π.Ε. Δράμας.

Η θητεία των νέων Αντιπεριφερειαρχών και Εντεταλμένων Περιφερειακών Συμβούλων ορίζεται από 1/1/2022 μέχρι 31/12/2022.

Δ. Πρόεδρος Περιφερειακού Συμβουλίου

Για τη θέση του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου ΑΜ-Θ ο κ. Περιφερειάρχης προτείνει στα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου την ανανέωση της θητείας του νυν Προέδρου του Σώματος Χρήστου Παπαθεοδώρου, Περιφερειακού Συμβούλου της Π.Ε. Δράμας.
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video