ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Αλεξανδρούπολη: Η ΕΠΟΦΕ παρουσιάζει την ύψιστη τιμητική εκδήλωση - θεσμό «12α Βραβεία Πολιτισμού»

Αλεξανδρούπολη: Η ΕΠΟΦΕ παρουσιάζει την ύψιστη τιμητική εκδήλωση - θεσμό «12α Βραβεία Πολιτισμού»
Η Ένωση Πολιτιστικών Φορέων Έβρου (Ε.ΠΟ.Φ.Ε.) σας προσκαλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας το πολυδιάστατο ποιοτικό πολιτιστικό γεγονός, που διοργανώνει και φέρει τον τίτλο «ΒΡΑΒΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ».

Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 7:00 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητρόπολης Αλεξανδρουπόλεως (παραπλεύρως ιερού ναού Αγίου Νικολάου).

Τιμώμενα Πρόσωπα

ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ (1939-2011)

Για την πολυετή βαρυσήμαντη προσφορά του στην αναβίωση, διαφύλαξη και διάδοση των παραδόσεων, των ηθών και εθίμων του Ποντιακού Ελληνισμού.

Παρουσιάζει ο Θεοφάνης Μαλκίδης, Διδάκτωρ Παντείου Πανεπιστημίου.

ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ - ΦΩΤΙΟΥ (1918-1984)

Για το πολυετές πολυσήμαντο έργο της - παρακαταθήκη στην έρευνα και καταγραφή του λαογραφικού πολιτισμού του Έβρου και της Θράκης, την εμπεριστατωμένη εικαστική αγωγή των παιδιών του Έβρου (και όχι μόνο) και τέλος για τη δωρεά μεγάλου μέρους από τα σημαντικά έργα της στο Δήμο Αλεξανδρούπολης.

Παρουσιάζει ο Χάρης Αναστασιάδης, Εικαστικός.

Παρουσιάζει και συντονίζει η Φένια Δούκογλου - Φιλόλογος, Δημοσιογράφος.

Τα "Βραβεία Πολιτισμού" αποτελούν Ειδική Εκδήλωση Τιμής, που διοργανώνει η Ένωση Πολιτιστικών Φορέων Έβρου (Ε.ΠΟ.Φ.Ε.) και πραγματοποιούνται σε ετήσια βάση. Αποτελούν αποδεδειγμένα έγκριτο Πολιτιστικό Θεσμό για τον Έβρο και τη Θράκη. Στα Βραβεία Πολιτισμού τιμούνται Πρόσωπα του Πολιτισμού και της Κοινωνίας, για την πολυετή συνολική προσφορά τους στο πολιτιστικό και κοινωνικό γίγνεσθαι του τόπου μας– του Έβρου και της Θράκης εν γένει, σε συνάρτηση με την κοινωνική αναγνώριση και καταξίωση, καθώς και τη βαρύτητα και την ποιότητα του παραγόμενου συνολικού πολιτιστικού και κοινωνικού έργου των προσώπων αυτών.

Τα 12α Βραβεία Πολιτισμού πραγματοποιούνται με την υποστήριξη της Ιεράς Μητρόπολης Αλεξανδρουπόλεως και της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης / Περιφερειακή Ενότητα Έβρου και τη χορηγία του Δήμου Αλεξανδρούπολης.

Η είσοδος είναι ελεύθερη, τηρώντας όλα τα ισχύοντα μέτρα ασφαλείας κατά της Covid-19.
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video