ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Συνάντηση αντιπροσωπείας του ΚΚΕ με την Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Αν. Μακεδονίας και Θράκης

Συνάντηση αντιπροσωπείας του ΚΚΕ με την Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Αν. Μακεδονίας και Θράκης
Συνάντηση με την Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, που εκπροσωπούνταν από τον πρόεδρο Σπύρο Τσίμπλα και τον γενικό γραμματέα Χρήστο Παπουτσή, είχε αντιπροσωπεία της Οργάνωσης Περιοχής Αν. Μακεδονίας και Θράκης του ΚΚΕ, αποτελούμενη από τους Σάκη Βαρδαλή και Γιώργο Πυργελή, μέλη του Γραφείου Περιοχής.

Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ένωσης στο Λιμεναρχείο του Πόρτο Λάγους και κατά την οποία τηρήθηκαν όλα τα μέτρα αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού, συζητήθηκαν τα οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι λιμενικοί καθώς και το πώς εκφράζονται αυτά στην περιοχή της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Ο πρόεδρος και ο γενικός γραμματέας της Ένωσης αναφέρθηκαν ιδιαίτερα στα προβλήματα που απασχολούν τους λιμενικούς όπως η διεύρυνση του επιδόματος παραμεθορίου και σε νομούς που υπάγονται και στον ευρύτερο δημόσιο τομέα, την ανάγκη άμεσης ενίσχυσης με τις επικείμενες τακτικές μεταθέσεις του έτους 2022 του Α' Λιμενικού Τμήματος Σαμοθράκης έτσι ώστε να απεγκλωβιστεί προσωπικό που έχει ξεπεράσει κατά πολύ τον απαραίτητο χρόνο υπηρεσίας εκεί, αλλά και για την ενίσχυση του Τμήματος μετά και από την τοποθέτηση πλωτού ασθενοφόρου, την επιβεβλημένη ενεργοποίηση και επάνδρωση ΚΕΑ Κεντρικού Λιμεναρχείου Αλεξανδρούπολης, την εξομοίωση οδοιπορικών του Λιμενικού Σώματος με τον ευρύτερο δημόσιο τομέα αλλά και την άμεση τροποποίηση του Π.Δ. Μεταθέσεων (ΠΔ 11/2021).

Από την πλευρά της η αντιπροσωπεία του ΚΚΕ αναφέρθηκε στις δύσκολες συνθήκες μέσα στις οποίες υπηρετούν τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, οι οποίες βέβαια καθορίζονται από την αντιλαϊκή πολιτική όλων των μέχρι σήμερα κυβερνήσεων. Αυτές είτε πετσόκοψαν το εισόδημα των λιμενικών, είτε το διατήρησαν στα ίδια χαμηλά επίπεδα. Αύξησαν ταυτόχρονα τη φορολογία, τις δαπάνες για Υγεία, Παιδεία, την πρόσβαση σε πολιτιστικές - αθλητικές δραστηριότητες για τους λιμενικούς και τις οικογένειές τους.

Αυτή η κατάσταση επιδεινώθηκε ακόμη περισσότερο με την έλευση της πανδημίας, την έκρηξη του πληθωρισμού και ιδιαίτερα τις αυξήσεις στην Ενέργεια και στα προϊόντα και υπηρεσίες βασικών για την καθημερινότητα των λαϊκών στρωμάτων.

Η αντιπροσωπεία του ΚΚΕ ευχαρίστησε για την ενημέρωση, που ήταν πολύ ουσιαστική και δεσμεύτηκε να υποστηρίξει τα δίκαια αιτήματα της Ένωσης μέσα και έξω από τη Βουλή. Επισήμανε την ανάγκη οι ίδιοι οι λιμενικοί με την πάλη τους μέσα από τις Ενώσεις τους να διεκδικήσουν λύσεις στα χρονίζοντα προβλήματα που αντιμετωπίζει το προσωπικό του Λιμενικού Σώματος και οι οικογένειές τους.

Η Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος ΑΜΘ ευχαρίστησε για τη στήριξη που παρέχει το ΚΚΕ με την ανάδειξη των προβλημάτων τους, αλλά και για την πρωτοβουλία της επίσκεψης στα γραφεία της Ένωσης.

Ακολουθήστε το Alexandroupoli Online
Google News | Facebook | Twitter | Instagram | Linkedin | Pinterest


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video