ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Η παράσταση Θεάτρου Σκιών «Ο Μέγας Αλέξανδρος και το καταραμένο φίδι» στην Αλεξανδρούπολη

Η παράσταση Θεάτρου Σκιών «Ο Μέγας Αλέξανδρος και το καταραμένο φίδι» στην Αλεξανδρούπολη
«Ο Μέγας Αλέξανδρος και το καταραμένο φίδι» - μία μοναδική παράσταση με γιγαντοφιγούρες Θεάτρου Σκιών - όπου αναβιώνεται η θρυλική παράσταση του πρώτου Έλληνα Καραγκιοζοπαίχτη, Μίμαρου.

Είναι η ιστορία του δράκου της δεξαμενής ο οποίος με το σώμα του έφραζε την είσοδο και δεν άφηνε τους κατοίκους της πόλης να προμηθευτούν νερό. Ο Μέγας Αλέξανδρος - που κατά την παράδοση στο Θέατρο Σκιών συμβολίζει τον Άγιο Γεώργιο σκοτώνει το φίδι και λυτρώνει τον τόπο από τα δεινά - παίρνει σάρκα και οστά στον μπερντέ.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ: Παρασκευή 19 Νοεμβρίου στο Δημοτικό Θέατρο, δύο παραστάσεις, 5:30 μ.μ. και 7:15 μ.μ.
 
Μία μοναδική παράσταση, για μικρούς και μεγάλους, από το Θέατρο Σκιών Κώστα και Μπάμπη Μακρή.

Το κλασσικό αυτό έργο, που ο καλλιτέχνης μεταφέρει στην σύγχρονη πραγματικότητα, πραγματοποιείται με την τεχνική της γιγαντοφιγούρας η οποία πρωτοπαρουσιάστηκε από τον Κώστα Μακρή το 1993 στο αρχαίο Ωδείο της Πάτρας

Δώρο έκπληξη σε κάθε παιδί.

Η παράσταση πραγματοποιείται με την τήρηση όλων των προβλεπόμενων μέτρων που συστήνει το Υπουργείο Υγείας.

Προπώληση 6 € (Βιβλιοπωλείο ΒΑΤΑΜΙΔΗ) - Ταμείο 8 €.

Ακολουθήστε το Alexandroupoli Online
Google News | Facebook | Twitter | Instagram | Linkedin | Pinterest


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video