ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Το νέο Δ.Σ. της Συντεχνίας Κουρέων - Κομμωτών Αλεξανδρούπολης και Έβρου

Το νέο Δ.Σ. της Συντεχνίας Κουρέων - Κομμωτών Αλεξανδρούπολης και Έβρου
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου «Συντεχνία Κουρέων - Κομμωτών Αλεξανδρούπολης και Έβρου», που προέκυψε από τις εκλογές που έγιναν στις 25 Οκτωβρίου 2021, συγκροτήθηκε σε σώμα και έχει ως εξής:

Πρόεδρος: ΧΑΤΖΑΚΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ
Αντιπρόεδρος: ΔΑΝΟΓΛΙΔΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΑ
Γεν. Γραμματέας: ΚΑΨΑΛΙΑΡΗ ΜΑΡΙΑ
Ταμίας: ΜΙΧΑΛΤΣΙΔΟΥ ΙΩΑΝΝΑ
Μέλος: ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ
Μέλος: ΝΙΚΟΛΤΣΟΥΔΗΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ
Μέλος: ΦΥΓΚΑ ΣΟΦΙΑ

Σε μήνυμά του το νέο Δ.Σ. του σωματείου αναφέρει:

Συνάδελφοι,

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά πως υπάρχουν ακόμη δραστήριοι επαγγελματίες που ενδιαφέρονται για το Σωματείο.

Σε μια δύσκολη για τον κλάδο εποχή, η συμμετοχή στη διαδικασία των εκλογών για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, δείχνει την εμπιστοσύνη με την οποία περιβάλλεται αυτή από τους συναδέλφους και τη σοβαρότητα με την οποία το Διοικητικό Συμβούλιο, με συμμετοχή νέων προσώπων, και ιδιαίτερα ο Πρόεδρος ο οποίος εκλέγεται για 7η συνεχόμενη φορά ως πρόεδρος στο Σωματείο και μετά από 25 χρόνια προσφοράς στο Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Κλαδικής Ομοσπονδίας ως αντιπρόεδρος σ’ αυτή, αντιμετώπισε και αντιμετωπίζει τα προβλήματά τους, τόσο σε τοπικό όσο και σε πανελλήνιο επίπεδο.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει τον αγώνα για την επίλυση των προβλημάτων του κλάδου, οραματιζόμενοι ένα καλύτερο αύριο, ένα αύριο που θα έλθει μέσα από διαρκείς αγώνες και δοκιμασίες στους οποίους θα είναι πρωτοπόρο. Ελπίζουμε στο μέλλον σε μεγαλύτερη συμμετοχή των συναδέλφων μας (εγγεγραμμένων και μη), ούτως ώστε ενωμένοι και πιο δυνατοί να αντιμετωπίσουμε τις δύσκολες μέρες που ζούμε.

Ακολουθήστε το Alexandroupoli Online
Google News | Facebook | Twitter | Instagram | Linkedin | Pinterest


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video