ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Δημοτική Βιβλιοθήκη Αλεξανδρούπολης: Συνεχίζονται τα ταξίδια στο μαγικό κόσμο των μεγάλων δημιουργών

Δημοτική Βιβλιοθήκη Αλεξανδρούπολης: Συνεχίζονται τα ταξίδια στο μαγικό κόσμο των μεγάλων δημιουργών
Συνεχίζονται τα ταξίδια στον μαγικό κόσμο των μεγάλων δημιουργών στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αλεξανδρούπολης! Αυτό το Σάββατο 13 Νοεμβρίου ταξιδεύουμε στον κόσμο του Βασίλι Καντίνσκυ, του πατέρα της γεωμετρικής αφαίρεσης.

Με το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα της Σχολής Επιστημών της Αγωγής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης και της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Αλεξανδρούπολης επιτυγχάνεται η βιωματική προσέγγιση των έργων τέχνης. Στο ταξίδι αυτό, τα παιδιά επιχειρούν να γνωρίσουν τους καλλιτέχνες και τα έργα τους. Επιλέγουν ένα έργο κάθε φορά για να ταξιδέψουν στον κόσμο των αισθημάτων και της φαντασίας τους.

Στόχος του εργαστηρίου είναι η κατανόηση του τρόπου με τον οποίο αντιλαμβάνονται τα παιδιά τον κόσμο που τους περιβάλλει, δημιουργώντας τον δικό τους. Για να τον εκφράσουν, χρησιμοποιούν την εικαστική γλώσσα, με την οποία θα παίξουν και θα δημιουργήσουν με γραμμές, σχήματα και χρώματα, πάντα ακούγοντας μουσική.

Η δράση πραγματοποιείται διά ζώσης στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αλεξανδρούπολης, τηρουμένων όλων των προβλεπόμενων μέτρων για Covid-19.

Εγγραφές στο τηλέφωνο 2551089690.

Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Υπεύθυνη εργαστηρίων: Μαριάννα Παυλίδου (Εικαστικός, ΕΕΠ Σχολής Επιστημών Αγωγής, ΔΠΘ).

Ακολουθήστε το Alexandroupoli Online
Google News | Facebook | Twitter | Instagram | Linkedin | Pinterest


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video