ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Την ενίσχυση του Λιμενικού Τμήματος Σαμοθράκης ζητά η Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Θράκης

Την ενίσχυση του Λιμενικού Τμήματος Σαμοθράκης ζητά η Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Θράκης
Ενίσχυση Α' Λιμενικού Τμήματος Σαμοθράκης - τακτικές μεταθέσεις 2022

Η Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Θράκης θα ήθελε να αναδείξει για άλλη μια φορά το τεράστιο κοινωνικό έργο που προσφέρουν οι συνάδελφοι που υπηρετούν στο ΠΛΣ-614 Α' Λ/Τ Σαμοθράκης στην κοινωνία του νησιού με τις μεταφορές ασθενών προς το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης. Πιο συγκεκριμένα, από τις αρχές του έτους έως και σήμερα το ΠΛΣ-614 πραγματοποίησε πενήντα τρεις (53) μεταφορές ασθενών ενώ για το έτος 2020 πραγματοποιήθηκαν πενήντα επτά (57), εκτελώντας παράλληλα τα λοιπά καθήκοντα του (προστασία εθνικών συνόρων - συμμετοχή στην επιχείρηση Ποσειδών).

Εν όψει της έλευσης ενός επιπλέον περιπολικού - ασθενοφόρου σκάφους, η Ένωση μας κρίνει σκόπιμο να επαναλάβει για πολλοστή φορά ότι το Α' Λ/Τ Σαμοθράκης είναι μια Υπηρεσία που παραμένει διαχρονικά υποστελεχωμένη και στη δύναμη της υπηρετούν συνάδελφοι οι οποίοι έχουν υπερβεί κατά πολλά έτη τον προβλεπόμενο χρόνο παραμονής τους. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το γεγονός ότι για την στελέχωση του ΠΛΣ-614 αποσπώνται επί μηνιαίας βάσης στελέχη από άλλες Υπηρεσίες. Η ένταξη του νέου σκάφους στα μέσα που διαθέτει η Υπηρεσία θα απαιτήσει επιπλέον προσωπικό για την στελέχωση του τη στιγμή που η υπάρχουσα δύναμη ανέρχεται στα είκοσι τρία (23) στελέχη.

Είναι σαφές ότι η ενίσχυση με μέσα θα πρέπει να συνοδεύεται από την αντίστοιχη ενίσχυση σε ανθρώπινο δυναμικό και ιδιαίτερα όταν αφορά σε μία υποστελεχωμένη Υπηρεσία, Α΄ κατηγορίας, η οποία ήδη "βάζει πλάτη" και καταβάλλει προσπάθειες να μην γίνεται καμία έκπτωση τόσο στις παρεχόμενες Υπηρεσίες προς τους πολίτες όσο και στην αποστολή που έχει να επιτελέσει.

Συνεπώς θα πρέπει να ληφθεί μέριμνα για την προσωρινή ενίσχυση της δύναμης με επιπλέον αποσπάσεις προκειμένου να λειτουργήσει εύρυθμα η Υπηρεσία.

Επιπλέον η αντικατάσταση των συναδέλφων, οι οποίοι έχουν συμπληρώσει κατά πολύ τον προβλεπόμενο χρόνο παραμονής τους και μάλιστα σε Υπηρεσία Α΄ κατηγορίας, στις επερχόμενες τακτικές μεταθέσεις του 2022 κρίνεται επιβεβλημένη καθώς θα αποτελέσει τόσο απτή όσο και ηθική επιβράβευση για την τεράστια προσπάθεια που έχει καταβληθεί και συνεχίζει να καταβάλλεται.

ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΘΡΑΚΗΣ

Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Alexandroupoli Online
Google News | Facebook | Twitter | Instagram | Linkedin | Pinterest


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video