ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Αντιπροσωπεία του Επιμελητηρίου του Τσόρλου της Τουρκίας επισκέφθηκε το Επιμελητήριο Έβρου

Αντιπροσωπεία του Επιμελητηρίου του Τσόρλου της Τουρκίας επισκέφθηκε το Επιμελητήριο Έβρου
Εξαμελής αντιπροσωπεία του Επιμελητηρίου του Corlu της Τουρκίας επισκέφθηκε το Επιμελητήριο Έβρου με επικεφαλής τον πρόεδρο του Izzet Volkan.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης έγινε μία αναλυτική παρουσίαση του Επιμελητηρίου Έβρου στους Τούρκους εκπροσώπους του αντίστοιχου φορέα, ενώ η συζήτηση κινήθηκε σε διάφορους άξονες, με σημαντικότερα σημεία, τα εξής:

Πρώτον συζητήθηκε το θέμα των υψηλών δασμών που θέτει η Τουρκία στα προϊόντα που εισάγει από την Ελλάδα δυσχεραίνοντας σημαντικά τις εξαγωγές, με τον πρόεδρο του τουρκικού Επιμελητηρίου να δεσμεύεται ότι θα μελετήσει το θέμα.

Σε τουριστικό επίπεδο συμφωνήθηκε να διερευνηθεί η προώθηση του Έβρου ως τόπος διακοπών ή/και συνεδρίων για τον επιχειρηματικό κόσμο και τους εργαζόμενους του Corlu, που διαθέτει ένα μεγάλο όγκο βιομηχανικών μονάδων με χιλιάδες άτομα προσωπικό. Ήδη ο Έβρος είναι γνωστός στη συγκεκριμένη περιοχή ως τόπος διακοπών, ωστόσο εκτιμήθηκε ότι με συντονισμένες κινήσεις εκατέρωθεν η επισκεψιμότητα μπορεί να αυξηθεί περισσότερο (δεδομένων πάντα των περιορισμών που επιβάλλει η πανδημία).


Τέλος από τον πρόεδρο του τουρκικού Επιμελητηρίου έγινε και μία ενημέρωση για την κατάσταση της τουρκικής οικονομίας, η οποία όπως είπε βρίσκεται σε κατάσταση ενσωμάτωσης και διαχείρισης των αλλαγών που έχει επιφέρει σε αυτήν τόσο η επί τα χείρω αλλαγή της νομισματικής ισοτιμίας, αλλά και η πανδημία του κορωνοϊού.


Τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Corlu συνόδευσαν οι συνεργάτες του Huseyin Ersoy (Αντιπρόεδρος), Ibrahim Karagoz (Γενικός Γραμματέας), Hasim Yizit (Μέλος ΔΣ), Zeynel Yurtseven (μέλος ΔΣ), Necati Yildiz (Μέλος της Γενικής Συνέλευσης).

Από ελληνικής πλευράς, στην συνάντηση συμμετείχαν ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου Χριστόδουλος Τοψίδης, ο πρόεδρος του Τουριστικού Τμήματος Απόστολος Παλακίδης, η πρόεδρος του τμήματος Υπηρεσιών Κούλα Λεγγέτση, ο Δημήτρης Μπακαλίδης ως υπεύθυνος του ΓΕΜΗ και η Μαρίνα Δουλάμη ως αν. πρόεδρος του Τμήματος Υπηρεσιών.

Ακολουθήστε το Alexandroupoli Online
Google News | Facebook | Twitter | Instagram | Linkedin | Pinterest


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video