ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Χωρίς συγκοινωνία τα Σαββατοκύριακα τα χωριά του Τριγώνου Έβρου

Χωρίς συγκοινωνία τα Σαββατοκύριακα τα χωριά του Τριγώνου Έβρου
Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει η ομάδα ΤΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΑΣ στο Facebook, σε απόγνωση είναι για άλλη μια φορά οι κάτοικοι του Τριγώνου του Δήμου Ορεστιάδας, αφού μετά την κατάργηση των δρομολογίων εδώ και δύο χρόνια της ΤΡΑΙΝΟΣΕ τα Σαββατοκύριακα, από την 1η Νοεμβρίου σταμάτησαν και τα δρομολόγια των λεωφορείων του ΚΤΕΛ Έβρου τις Κυριακές, ενώ τα Σάββατα γίνονται μόνο δύο δρομολόγια!

Η ομάδα επισημαίνει ότι κανένας δεν νοιάζεται γι αυτό το πρόβλημα και κάνει έκκληση σε όλους τους θεσμικούς φορείς του Έβρου να ενδιαφερθούν επιτέλους γι αυτό το μεγάλο πρόβλημα που απασχολεί τους κατοίκους του Τριγώνου:

«Αποκομμένα λοιπόν είναι τα χωριά μας από τις πόλεις τού Έβρου για ακόμη μία φορά από συγκοινωνίες και κανένας δεν νοιάζεται γι αυτό το πρόβλημα!

Κάνουμε έκκληση για ακόμη μια φορά σε όλους τους θεσμικούς του νομού μας, στην Περιφέρεια, τους Δημάρχους και τους βουλευτές του νομού μας, επιτέλους να ενδιαφερθούν γι αυτό το μεγάλο πρόβλημα που απασχολεί τους κατοίκους του Τριγώνου!

Υ.Γ. Λένε πως τα χωριά του Τριγώνου είναι η πινέζα στον χάρτη! Να θυμίσουμε πως πάντα η πινέζα κρατούσε τον χάρτη στη θέση του, χωρίς την πινέζα ο χάρτης πέφτει...».

Ακολουθήστε το Alexandroupoli Online
Google News | Facebook | Twitter | Instagram | Linkedin | Pinterest


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video