ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Αλεξανδρούπολη: Πρόγραμμα εορτασμού 28ης Οκτωβρίου

Αλεξανδρούπολη: Πρόγραμμα εορτασμού 28ης Οκτωβρίου
Για τον εορτασμό της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940, στην πόλη της Αλεξανδρούπολης, θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω εορταστικές εκδηλώσεις:

ΤΕΤΑΡΤΗ 27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021

Ώρα 11.30: Κατάθεση στεφάνων από μαθητές, σπουδαστές, προσκόπους και οδηγούς στο μνημείο της Δόμνας Βιζσβίζη, συνοδευόμενοι από καθηγητές και βαθμοφόρους, καθώς και από τους Πολιτιστικούς Συλλόγους, που επιθυμούν να τιμήσουν την επέτειο, παρουσία των Αρχών.

ΠΕΜΠΤΗ 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021

Ώρα 08:00: Έπαρση σημαίας μπροστά στο χώρο της Μεραρχίας με τη συμμετοχή ολιγομελούς στρατιωτικού αγήματος και τη στρατιωτική μουσική.

Ώρα 10:15: Επίσημη δοξολογία στο Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Αλεξανδρούπολης, κ. Ανθίμου.

Μετά τη δοξολογία θα εκφωνηθεί ο πανηγυρικός της ημέρας μέσα στο ναό από καθηγητή της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Ώρα 11:15: Επιμνημόσυνη δέηση στο μνημείο της Δόμνας Βισβίζη και κατάθεση στεφάνων από τον εκπρόσωπο της Κυβέρνησης, τους Βουλευτές, τον Αντιπεριφερειάρχη Έβρου, τον Στρατηγό Διοικητή XII Μ/Κ Μ.Π., τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης, τον εκπρόσωπο του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, τους εκπροσώπους της Ένωσης Απόστρατων Αξιωματικών, της Ένωσης Απόστρατων Αξιωματικών Ναυτικού, του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών, των Εφεδροπολεμιστικών Οργανώσεων και του Ερυθρού Σταυρού. Στεφάνι εκ μέρους της Εθνικής Αντίστασης θα καταθέσουν οι εκπρόσωποι όλων των παραρτημάτων των αναγνωρισμένων Αντιστασιακών Οργανώσεων.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με απόφαση του Περιφερειάρχη Αν. Μακεδονίας - Θράκης, σχετικά με τα πρόσφατα επιδημιολογικά δεδομένα, ματαιώνονται οι παρελάσεις σε όλη την Περιφέρεια, στο πλαίσιο του εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου, για την διασφάλιση της δημόσιας υγείας και την αποφυγή διασποράς της Covid-19.

Οι καταθέσεις στεφάνων και η δοξολογία θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με τις ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις.

Ακολουθήστε το Alexandroupoli Online
Google News | Facebook | Twitter | Instagram | Linkedin | Pinterest


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video