ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Η Διοίκηση του Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης «ακρωτηριάζει» τη λειτουργία των Χειρουργικών Κλινικών!

Η Διοίκηση του Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης «ακρωτηριάζει» τη λειτουργία των Χειρουργικών Κλινικών!
Ο Πρόεδρος της Ιατρικής Σχολής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης (ΔΠΘ) και Διευθυντής της Β΄ Πανεπιστημιακής Χειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, Καθηγητής Χειρουργικής Μιχάλης Πιτιακούδης, απευθύνει τα παρακάτω ερωτήματα προς τον Αν. Διοικητή, υπεύθυνο για το πρόγραμμα χειρουργείων, και κάθε αρμόδιο της Διοίκησης του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης:

Με αφορμή την γνωστοποίηση του υπ. αριθμ. 36799/03.09.2021 εγγράφου σας σχετικά με το «Πρόγραμμα Χειρουργείων του Π.Γ.Ν. Αλεξανδρούπολης, από 1η Σεπτεμβρίου», προσωπικά, αλλά και εκ μέρους των χειρουργικών ασθενών ερωτάται η Διοίκηση του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης (Π.Γ.Ν.Α.):

• εάν μετά από την πολύμηνη υπολειτουργία μεθοδεύεται εκ νέου η αναστολή λειτουργίας των χειρουργείων,

• εάν και πότε θα ανακοινωθεί τουλάχιστον το αναλυτικό πρόγραμμα χειρουργείων του Σεπτεμβρίου, λαμβάνοντας υπόψη ότι διανύουμε ήδη την πρώτη εβδομάδα του μήνα,

• εάν οι χειρουργικοί ασθενείς έχουν ίσα δικαιώματα περίθαλψης με τους υπόλοιπους ασθενείς,

• εάν τελικά κατανοεί ότι με τους περιορισμούς των χειρουργείων στρέφεται εναντίον της εκπαίδευσης των φοιτητών της Ιατρικής Σχολής και την χορήγηση Χειρουργικής Ειδικότητας,

• εάν θα συνεχίσει να ακρωτηριάζεται η λειτουργία των Χειρουργικών Κλινικών με την αναστολή χειρουργείων, με μετακινήσεις κλινικών και κατάληψη των χώρων τους.

Με εκτίμηση

Μιχαήλ Πιτιακούδης
Καθηγητής Χειρουργικής
Διευθυντής της Β΄ Πανεπιστημιακής Χειρουργικής Κλινικής
Πρόεδρος της Ιατρικής Σχολής του ΔΠΘ

Ακολουθήστε το Alexandroupoli Online
Google News | Facebook | Twitter | Instagram | Linkedin | Pinterest


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video