ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Καταγγελία του Αγροτικού Συλλόγου Τριγώνου με αφορμή την επίσκεψη του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης στο Τρίγωνο

Καταγγελία του Αγροτικού Συλλόγου Τριγώνου με αφορμή την επίσκεψη του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης στο Τρίγωνο
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αγροτικού Συλλόγου Τριγώνου εκφράζει την αγανάκτηση των αγροτών και κτηνοτρόφων της περιοχής Τριγώνου Έβρου, καθώς βλέπουν τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης να επισκέπτεται τον Έβρο και το Τρίγωνο (αυτό συμβαίνει σπάνια) και και να επιλέγει να συναντηθεί μόνο με επιχειρηματίες της περιοχής μας.

Ενημερώνουμε τον κ. Υπουργό ότι οι βιοπαλαιστές αγρότες και κτηνοτρόφοι της περιοχής μας αντιμετωπίζουν τεράστια προβλήματα, που οφείλονται στην πολιτική της ΚΑΠ και πιστά εφαρμόζουν οι κυβερνήσεις της Ν.Δ., του ΣΥΡΙΖΑ, του ΠΑΣΟΚ. Μεγάλη απόδειξη η εγκατάλειψη της περιοχής μας από τους νέους και η πληθυσμιακή της κατάρρευση.

Οι βιοπαλαιστές αγρότες του Τριγώνου, όπως και όλης της χώρας, παλεύουν όλο το χρόνο να ανταπεξέλθουν με αξιοπρέπεια έχοντας να αντιμετωπίσουν καιρικά φαινόμενα, πολύ χαμηλές τιμές στα προϊόντα τους, ακριβά αγροτικά εφόδια, πετρέλαιο, ρεύμα, πανωτόκια από τράπεζες, χαράτσια από εφορία, Δήμους, ΟΓΑ, ΤΟΕΒ, πρόστιμα ΟΠΕΚΕΠΕ κλπ.

Και με την ευκαιρία αυτή να θυμίσουμε στον κύριο Υπουργό ότι παραμένει ανεκπλήρωτη η υπόσχεση που έδωσε ο τότε υπουργός κ. Βορίδης τον Νοέμβρη του 2020 απαντώντας σε ΕΡΩΤΗΣΗ των βουλευτών του ΚΚΕ, Γιάννη Δελή και Λεωνίδα Στολτίδη, με την οποία δεσμεύτηκε να φέρει νομοθετική ρύθμιση για να λύσει οριστικά το πρόβλημα απόδοσης τίτλων κυριότητας στους ακτήμονες αγρότες του Βορείου Έβρου για τα αγροκτήματα που τους χορηγήθηκαν πριν τριάντα χρόνια.

Εμείς δεν πέφτουμε από τα σύννεφα, που στην ατζέντα ενδιαφερόντων της κυβέρνησης βρίσκονται οι επιχειρηματίες και απουσιάζουν οι βιοπαλαιστές αγρότες και κτηνοτρόφοι. Γνωρίζουμε καλά ότι η κεντρική επιλογή της ΚΑΠ είναι «να πετάξει» έξω από το χωράφι τους χιλιάδες μικρομεσαίους αγρότες για να περάσει το χρυσοφόρο κύκλωμα της παραγωγής, της μεταποίησης, της εμπορίας αγροτικών προϊόντων σε λίγους νεοτσιφλικάδες και επιχειρηματικούς ομίλους. Αυτήν την πολιτική με ευλάβεια εφαρμόζουν όλες οι κυβερνήσεις.

Ο κ. Υπουργός από την Ορεστιάδα δήλωσε ότι δεν άκουσε παράπονα. Από ποιους να τα ακούσει; Αυτοί που τον υποδέχτηκαν και τον συνόδευαν, ήταν οι βουλευτές και τα τοπικά στελέχη της Ν.Δ.

Γι’ αυτό και καλούμε τους αγρότες σε ετοιμότητα. Μόνο με οργάνωση και αγώνες μπορούμε να ελπίζουμε στην ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων μας.

Αγροτικός Σύλλογος Τριγώνου

Ακολουθήστε το Alexandroupoli Online
Google News | Facebook | Twitter | Instagram | Linkedin | Pinterest


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video