ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Υπογράφηκαν δύο προγραμματικές συμβάσεις για έργα στη Σαμοθράκη

Υπογράφηκαν δύο προγραμματικές συμβάσεις για έργα στη Σαμοθράκη
Στην υπογραφή Προγραμματικών Συμβάσεων για την υλοποίηση έργων μεταξύ της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης - Περιφερειακής Ενότητας Έβρου και του Δήμου Σαμοθράκης προχώρησαν ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτριος Πέτροβιτς και ο Δήμαρχος Σαμοθράκης Νικόλαος Γαλατούμος.

Η πρώτη σύμβαση αφορά στην υλοποίηση του έργου «Αγροτική Οδοποιία και Καθαρισμός Ρεμάτων», προϋπολογισμού 58.826,94 ευρώ. Πρόκειται να εκτελεστούν εργασίες ανακατασκευής των αγροτικών οδών, που περιλαμβάνουν εξυγιάνσεις, καθαιρέσεις και αποξηλώσεις υπαρχόντων στοιχείων, καθώς και εργασίες ανακατασκευής οδοστρώματος. Θα εκτελεστούν εργασίες διάνοιξης των ρείθρων των αγροτικών δρόμων για την καλή ροή των υδάτων εκατέρωθεν αυτών, κατασκευή σωληνωτών, όπου υπάρχουν κάθετες διαβάσεις, όπως διασταυρώσεις οδών και διαβάσεις σε ιδιοκτησίες, καθαίρεση ή μετατόπιση των μαντρών ή περιφράξεων των παρόδιων αγροτεμαχίων, όπου απαιτηθεί, σε ορισμένους αγροτικούς δρόμους, καθαρισμός ρεμάτων για τη διευκόλυνση της ροής, εργασίες προστασίας από τη διάβρωση σε πρανή ρεμάτων με ενίσχυση τους με λιθορριπές, κατασκευή σωληνωτών όπου υπάρχει διασταύρωση διάβασης και ροής ομβρίων.

Η δεύτερη σύμβαση αφορά στην υλοποίηση του έργου «Επισκευή στέγης Γυμνασίου - Λυκείου Σαμοθράκης» προϋπολογισμού 65.780,87 ευρώ. Πρόκειται να εκτελεστούν εργασίες επισκευής της κεραμοσκεπής του κτιρίου του Γυμνασίου - Λυκείου Σαμοθράκης, για την αποφυγή εισροής νερών εσωτερικά της κεραμοσκεπής και ακολούθως στους ορόφους, στις αίθουσες και τους διαδρόμους. Οι εργασίες αφορούν στην καθαίρεση των κεραμιδιών, τεγίδωση και επιτεγίδωση της σκεπής, διπλή τοποθέτηση στεγανωτικής μεμβράνης, αλλαγή ντερέ, καθαίρεση πλακοστρώσεων των δωμάτων, κατασκευή υγρομόνωσης δωμάτων, επένδυση κατακόρυφης και οριζόντιας επιφάνειας με γαλβανισμένη λαμαρίνα, αλλαγή κατεστραμμένων ζευκτών και αλλαγή φωτιστικών σωμάτων.

Η διάρκεια ισχύος των συμβάσεων ορίζεται σε 36 μήνες από την ημερομηνία υπογραφής.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτριος Πέτροβιτς δήλωσε σχετικά: «Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης - Περιφερειακή Ενότητα Έβρου στέκεται αρωγός στα έργα αναγκαίων υποδομών για τη Σαμοθράκη. Η άριστη συνεργασία με τον Δήμο του νησιού διαφαίνεται από την ομαλή ροή όλων των διαδικασιών για την ταχύτερη ολοκλήρωση των έργων».

Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Alexandroupoli Online
Google News | Facebook | Twitter | Instagram | Linkedin | Pinterest


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video