ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Διεθνές τουρνουά επιτραπέζιας αντισφαίρισης (πινγκ πονγκ) στην Ορεστιάδα

Διεθνές τουρνουά επιτραπέζιας αντισφαίρισης (πινγκ πονγκ) στην Ορεστιάδα
Το "WTT Youth Contender Orestiada", το διεθνές τουρνουά Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (πινγκ πονγκ) Νέων της Ορεστιάδας μπαίνει στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας του. Οι επίλεκτοι Έλληνες αθλητές μικρών ηλικιών μπορούν να σχεδιάζουν τη συμμετοχή τους στο πρώτο διεθνές όπεν νέων, που θα γίνει σε ελληνικό έδαφος και οι ξένοι ταλαντούχοι αθλητές μπορούν να βάλουν στο πλάνο τους το ταξίδι στη χώρα μας, καθώς δημοσιεύτηκε η προκήρυξη των αγώνων, οι οποίοι θα γίνουν στην όμορφη ακριτική πόλη από τη 1 έως τις 7 Οκτωβρίου 2021.

Οι αγώνες αφορούν μόνο στο αγώνισμα του απλού, περιλαμβάνουν τις ηλικιακές κατηγορίες κάτω των 13, των 15, των 17 και των 19 ετών σε αγόρια και κορίτσια και θα φιλοξενηθούν στο κλειστό γυμναστήριο Ορεστιάδας «Νίκος Σαμαράς».

Στη διεύθυνση www.ittf.com/tournament/5312/2021/wttyouthcontender-orestiada άνοιξε η σελίδα της διοργάνωσης στο σάιτ της Διεθνούς Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (ITTF) κι εκεί οι ενδιαφερόμενοι βρίσκουν την προκήρυξη, το prospectus και όλες τις απαραίτητες πληροφορίες,


Ο Γ.Σ. Φιλία Ορεστιάδας είχε το όραμα όταν υπέβαλε πέρσι το αίτημα για τη σπουδαία αθλητική εκδήλωση. Τον Νοέμβριο την είδε να μπαίνει στο καλεντάρι των επονομαζόμενων Youth Contender του World Table Tennis και τώρα μαζί με διάφορους συνεργάτες ...σηκώνει τα μανίκια για να κάνει πραγματικότητα μία μεγάλη επιθυμία πολλών χρόνων εκπεφρασμένη από το σύνολο των ανθρώπων της ελληνικής επιτραπέζιας αντισφαίρισης.

Η Ορεστιάδα, που επί σειρά ετών καμαρώνει στην 1η κατηγορία την ανδρική ομάδα της Φιλίας, έχει φιλοξενήσει αρκετές φορές τα τελευταία χρόνια κορυφαίους αγώνες της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. στην Α1 Ανδρών. Τώρα επιχειρεί μεγάλο βήμα με τουρνουά παγκόσμιας εμβέλειας και περιμένει καλή ανταπόκριση από τις ξένες χώρες. Την ίδια ώρα ελπίζει φυσικά να κυλήσουν όλα ομαλά στην προσπάθεια αντιμετώπισης του κορωνοϊού και να μην υπάρξουν ανατροπές. Οι ηλεκτρονικές δηλώσεις συμμετοχής έχουν ανοίξει και υποβάλλονται μέσω των εθνικών ομοσπονδιών στο online σύστημα της διεθνούς ομοσπονδίας του αθλήματος (wtt.ittf.link) ενώ η σχετική προθεσμία λήγει την Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου.

Καλό είναι, όσοι ενδιαφέρονται να κάνουν τις πρώτες εμφανίσεις τους σε Contender και άλλα τουρνουά να ρίξουν μια ματιά στην εγκύκλιο για τις δηλώσεις συμμετοχής σε διοργανώσεις της ITTF ΕΔΩ.

Το τουρνουά στο κλειστό γυμναστήριο «Νίκος Σαμαράς» χωρίζεται σε δύο μέρη, όπως σταθερά γίνεται από την έναρξη αυτής της σειράς αγώνων για το 2021. Από τη 1 έως τις 3 Οκτωβρίου θα διεξαχθούν οι αγώνες των κοριτσιών, η 4η Οκτωβρίου είναι μέρα ρεπό και από τις 5 έως τις 7 Οκτωβρίου θ’ αγωνιστούν τα αγόρια.

Όπως σε κάθε WTT Youth Contender μπαίνει όριο συμμετοχών στις κατηγορίες. Σύμφωνα λοιπόν, με την προκήρυξη, στην Ορεστιάδα οι αγωνιστικές παρουσίες θα είναι μέχρι 16 στο απλό U13, μέχρι 36 στις U15, U17 και U19 και οι αριθμοί είναι ίδιοι για αγόρια και κορίτσια. Εάν το επιτρέψει το πρόγραμμα οι συμμετοχές μπορούν ν’ αυξηθούν. Η πρώτη φάση γίνεται σε γκρουπ, η δεύτερη σε νοκ άουτ και κάθε αθλητής/τρια έχει το δικαίωμα να δηλώσει και στη μία παραπάνω κατηγορία από τη δική του. Όλα τα ματς κρίνονται υπέρ του καλύτερου (της καλύτερης) των πέντε σετ και κανένας αθλητής δεν περνά απευθείας στο νοκ άουτ ταμπλό.

Επίσης κάθε χώρα μπορεί να εμφανίσει έως και 3 αθλητές/τριες σε κάθε κατηγορία και η διοργανώτρια Ελλάδα έως 6. Event Director είναι ο πρόεδρος του Γ.Σ. Φιλία Ορεστιάδας Σόλων Μαυρίδης και Event Supervisor ο Δημοσθένης Μεσσήνης. Στην αρχική σελίδα του ιστότοπου για το τουρνουά (www.ittf.com/tournament/5312/2021/wttyouthcontender-orestiada) θα υπάρχει μόνιμα φωτογραφία της πρωταθλήτριας Ελλάδας σε όλες τις νεαρές ηλικίες Μαλαματένιας Παπαδημητρίου. Στην προκήρυξη υπάρχουν και τα υγειονομικά πρωτόκολλα για τον κορωνοϊό, όπως και οι πληροφορίες για τη διαμονή, τις μετακινήσεις κ.α.

Το WTT Youth Contender της Ορεστιάδας φιλοδοξεί να γράψει ιστορία για την ελληνική επιτραπέζια αντισφαίριση, καθώς η χώρα δεν έχει φιλοξενήσει άλλη φορά τέτοιο τουρνουά παγκόσμιας εμβέλειας στις μικρές ηλικίες. Ο τοπικός Γ.Σ. Φιλία έχει κανονίσει τα πάντα αναφορικά με τα υλικά, τα αγωνιστικά τραπέζια, τη διαμονή, τις μετακινήσεις από το αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης και το γυμναστήριο κτλ. Επιπλέον, επειδή ακριβώς πριν από το τουρνουά της ακριτικής πόλης υπάρχει το Youth Contender του Βελιγραδίου (27/9 - 3/10) έχει οργανώσει, σε συνεννόηση με την παγκόσμια ομοσπονδία, επίσημη μεταφορά από τη σερβική πρωτεύουσα στην Ορεστιάδα για αθλητές, που θέλουν να μετάσχουν και στα δύο όπεν.

Ακολουθήστε το Alexandroupoli Online
Google News | Facebook | Twitter | Instagram | Linkedin | Pinterest


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video