ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Το Xanthi TechLab βραβεύτηκε στα Bravo Sustainable Dialogue & Awards 2021

Το Xanthi TechLab βραβεύτηκε στα Bravo Sustainable Dialogue & Awards 2021
Σε μια ξεχωριστή τελετή που πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά, το Xanthi TechLab του Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης, βραβεύτηκε στα πλαίσια των Bravo Sustainable Dialogue & Awards στην κατηγορία Bravo In Action & Covid-19, για την πρωτοβουλία “To Χanthi TechLab συμβάλλει στην Ενημέρωση και Αντιμετώπιση του Covid-19 με συνέργειες”.

Με την αμέριστη υποστήριξη της Πρεσβείας των Η.Π.Α. συνεχίζοντας τις καινοτόμες δράσεις την περασμένη χρονιά το Χanthi TechLab πραγματοποίησε περισσότερες από 140 δράσεις με το μεγαλύτερο μέρος να αφορά την ενημέρωση για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Οι δράσεις κινήθηκαν σε δύο πυλώνες στη χρήση των 3D εκτυπωτών για την εκτύπωση ιατρικών προσωπίδων και τη δωρεά τους σε ιατρικό προσωπικό, σε συνεργασία με τα υπόλοιπα TechLabs και τη Covid-19 Response Greece. O 2oς πυλώνας επικεντρώθηκε στην ενημέρωση του κοινού για την αντιμετώπιση της παραπληροφόρησης, των ψευδών ειδήσεων, αλλά και τη διαχείριση κρίσεων. Σε συνεργασία με το Digital Communication Network S.E. Hub Thessaloniki, American College Thessaloniki, The Mindspark, Eduact, το Journalists about Journalism, το Cutingedge Cyprus και άλλους φορείς από την υπόλοιπη Ελλάδα, συμμετείχε και φέτος στον κοινωνικό διάλογο για τη βιώσιμη ανάπτυξη. Αποδεικνύοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο τη συνεισφορά του στο τοπικό οικοσύστημα και στην αντιμετώπιση του Covid-19.

Το βραβείο παρέλαβε ο υπεύθυνος του Xanthi TechLab Δημήτρης Γιαννακούδης.


Ο θεσμός BRAVO 2021, αποτελεί έναν θεσμό κοινωνικού διαλόγου για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη, που αναπτύσσεται σε εθνικό επίπεδο, με βάση τις πρωτοβουλίες που υλοποιούνται από Επιχειρήσεις, Οργανισμούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και της Κοινωνίας Πολιτών. Μέσω των 250 πρωτοβουλιών και των 35.000 ενεργών πολιτών που συμμετέχουν στο θεσμό BRAVO αναπτύσσεται μια ευρύτερη ενημέρωση και αφύπνιση της ελληνικής κοινωνίας καθώς και ένα δίκτυο ανταλλαγής γνώσης και εμπειριών από τους Οργανισμούς αυτούς, που συμβάλλουν στη δημιουργία της ΕΛΛΑΔΑΣ του ΑΥΡΙΟ.

Ακολουθήστε το Alexandroupoli Online
Google News | Facebook | Twitter | Instagram | Linkedin | Pinterest


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video