ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Σουρεάλ καταστάσεις στο Δήμο Αλεξανδρούπολης: Η Φουρτούνα, ο Βουρδόλης, ο Εθνικός, η αρπαγή του τρακτέρ, τα χαμένα δίχτυα κι ένα άλογο!

Σουρεαλιστικές καταστάσεις στο Δήμο Αλεξανδρούπολης: Η Φουρτούνα, ο Βουρδόλης, ο Εθνικός, η αρπαγή του τρακτέρ, τα χαμένα δίχτυα κι ένα άλογο!
Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στο γήπεδο ποδοσφαίρου της Αγνάντιας Αλεξανδρούπολης, όπως έκανε γνωστό μέσα από την σελίδα του στο facebook ο Α.Σ. Φουρτούνα Αλεξανδρούπολης, ομάδα που συμμετέχει στην Β΄ κατηγορία της ΕΠΣ Έβρου και χρησιμοποιεί ως έδρα το συγκεκριμένο γήπεδο.

Οι άνθρωποι της Φουρτούνας λοιπόν αφήνουν να εννοηθεί ότι με εντολή του Αντιδημάρχου Αθλητισμού Αλεξανδρούπολης Θεόδωρου Βουρδόλη, και χωρίς η διοίκηση της ομάδας να ερωτηθεί ή να ενημερωθεί, υπάλληλοι του Δήμου έκοψαν την περίφραξη του γηπέδου, μπήκαν μέσα και πήραν το τρακτεράκι με το οποίο η ομάδα κουρεύει το γρασίδι, ενώ έλειπαν και τα δίχτυα από τις εστίες. Στη συνέχεια έδωσαν το χλοοκοπτικό τρακτέρ στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης που προφανώς… το χρειαζόταν.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Α.Σ. Φουρτούνα, η διοίκηση του Εθνικού, σε αντίθεση με τον αντιδήμαρχο ο οποίος έδειξε πλήρη αδιαφορία, βοήθησε στο να λυθεί το θέμα και θα επιστρέψει το τρακτεράκι, όμως πραγματικά το γεγονός είναι από αυτά που δεν μπορείς να πιστέψεις ότι συνέβησαν. Όπως λένε στην Φουρτούνα θα μπορούσε πολύ απλά η δημοτική αρχή να ζητήσει τα κλειδιά του γηπέδου από την ομάδα και όχι οι υπάλληλοι να κάνουν ζημιά στην περίφραξη για να εισέλθουν στο γήπεδο και να αρπάξουν το τρακτεράκι.

Η Φουρτούνα χαρακτηρίζει σουρεαλιστικό το γεγονός, ενώ όπως επίσης κάνει γνωστό, πλέον στη θέση του τρακτέρ βρίσκεται ένα… άλογο!

Η ανακοίνωση της Φουρτούνας Αλεξανδρούπολης που συνοδεύεται από την αφίσα της cult ταινίας της δεκαετίας του '80 «The Κόπανοι» έχει ως εξής:

"The Κόπανοι"


Ακόμη ένα σουρεαλιστικό κεφάλαιο, που θα ζήλευε μέχρι και το Cult 24, γράφτηκε την προηγούμενη εβδομάδα στη μαύρη βίβλο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Συγκεκριμένα, μετά το τέλος της καραντίνας η καλομαυρισμένη μυώδης ομάδα εργασίας της Φουρτουνάρας πήγε στο γήπεδο της Αγνάντιας για την προγραμματισμένη συντήρησή του, τηρώντας φυσικά όλα τα μέτρα προστασίας κατά της Covid-19.

Προς έκπληξή της, εκτός από μία τεράστια τρύπα στην περίφραξη, διαπίστωσε οτι έλειπαν τα δίχτυα από τις εστίες και το τρακτεράκι κουρέματος γκαζόν, ενώ στο κέντρο του γηπέδου στεκόταν περήφανο ένα καφέ άλογο!

Η αντίδραση μας ήταν να σκεφτούμε δύο ενδεχόμενα:
  1. Ότι κάποιος τα έκλεψε.
  2. Ότι κάποιος τα έκλεψε και για αντάλλαγμα μας άφησε ένα άλογο.

Από την στιγμή που το άλογο δεν μας έλεγε τι έγινε, αρχίσαμε την περιπλάνηση στο χωριό και χτυπώντας πόρτα πόρτα σαν μικροί τυμπανιστές μάθαμε, εκτός από τα κάλαντα και τα κουτσομπολιά της περιοχής, πως ό,τι έλειπε τα είχαν εξαφανίσει υπάλληλοι του Δήμου Αλεξανδρούπολης κατόπιν εντολής του Αντιδημάρχου Αθλητισμού. Ξετυλίγοντας τον μίτο των γεγονότων ενημερωθήκαμε πως άνθρωποι του Εθνικού περνώντας εντελώς “τυχαία” από το γήπεδό μας - γνωστό στέκι της περιοχής - εντυπωσιάστηκαν από το χαλασμένο και κρυμμένο από τα χόρτα τρακτεράκι μας.

Μετά από εντολή του αντιδημάρχου, τα τσακάλια του Δήμου αδυνατώντας να μπούνε από μία από τις τρύπες που χώρεσε ολόκληρο άλογο, αποφάσισαν να κόψουν την περίφραξη του γηπέδου (!), να αφαιρέσουν τα δίχτυα από τις εστίες και να φέρουν γερανό ώστε να φορτώσουν το τρακτεράκι. Φυσικά σε όλη αυτή την διαδικασία κανείς τους δεν σκέφτηκε να μας πάρει ένα τηλέφωνο για να μας ενημερώσει και να τους ανοίξουμε την κύρια είσοδο με τα κλειδιά.

Σπουδαίο διπλό λοιπόν για την ομάδα του Εθνικού μέσα στην Agnantianz Arena, με διαιτητή τον αντιδήμαρχο, εν μέσω καραντίνας και απαγορεύσεων και εκτός αγωνιστικής περιόδου.

ΥΓ: Την επόμενη φορά που θα χρειαστείτε τίποτα μπάλες, πάρτε μας ένα τηλέφωνο πρώτα.

ΥΓ2: Φέρτε το τρακτεράκι πίσω και πάρτε το άλογο.

ΥΓ3: Σε αυτά τα δίχτυα δεν παστέλωσε κανείς.

Καλή αγωνιστική χρονιά στην ομάδα του Εθνικού και επειδή δεν θέλουμε να αδικούμε κανέναν, η αλήθεια είναι πως μετά το αρχικό συμβάν οι άνθρωποί του έδειξαν όλη την καλή διάθεση να λυθεί το πρόβλημα, σε αντίθεση με τον αντιδήμαρχο ο οποίος έδειξε πλήρη αδιαφορία.

Α.Σ. Φουρτούνα Αλεξανδρούπολης

Ακολουθήστε το Alexandroupoli Online
Google News | Facebook | Twitter | Instagram | Linkedin | Pinterest


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video