ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Οικογενειακή... υπόθεση στο Δέλτα του Έβρου

Οικογενειακή... υπόθεση στο Δέλτα του Έβρου
Το Δέλτα του Έβρου είναι μια περιοχή με πολύ μεγάλη αξία για πολλά είδη πουλιών τα οποία το επιλέγουν κατά τη μετανάστευσή τους από το Βορρά στο Νότο ή αντίθετα, για την ποικιλία των βιοτόπων του, την αφθονία φαγητού που παρέχει και την ασφάλεια που χρειάζονται για την επιβίωσή τους.

Περιοχές με γλυκό, υφάλμυρο και αλμυρό νερό, όπως τα παραποτάμια δάση, τα υγρά λιβάδια, οι καλαμιώνες, οι λιμνοθάλασσες, οι αλμυρόβαλτοι και οι αμμονησίδες συνιστούν οικοτόπους που δημιουργούν ιδανικές συνθήκες και δίνουν τη δυνατότητα σε μια μεγάλη ποικιλία ειδών να δημιουργούν τις οικογένειές τους.


Στο πλαίσιο των καταγραφών της ορνιθοπανίδας, το προσωπικό του Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Πάρκου Δέλτα Έβρου είχε τη χαρά να παρατηρήσει τρεις πανέμορφες οικογένειες υδρόβιων πουλιών να πλατσουρίζουν αμέριμνες, απολαμβάνοντας τον ζεστό καιρό και την ησυχία που τους προσφέρει η περιοχή. Συγκεκριμένα, ένα ζευγάρι Βουβόκυκνων συνοδευόταν από δύο μικρά γκριζωπά κυκνάκια, ενώ δύο οικογένειες παπιών - Βαρβάρες και Καστανόπαπιες - μετά συνοδείας των νεοσσών τους, αναζητούσαν υπομονετικά τροφή ψάχνοντας στην επιφάνεια του νερού για κάτι ενδιαφέρον.

Η φετινή αναπαραγωγική περίοδος φαίνεται ότι πήγε πολύ καλά για κάποια είδη και αναμένουμε περισσότερες ευχάριστες εκπλήξεις σε επόμενη καταγραφές… με πολλά ακόμη γεννητούρια!

Ακολουθήστε το Alexandroupoli Online
Google News | Facebook | Twitter | Instagram | Linkedin | Pinterest


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video