ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Η επιχείρηση στοχοποίησης μελών και στελεχών του ΚΚΕ στην Αλεξανδρούπολη συνεχίζεται!

Η επιχείρηση στοχοποίησης μελών και στελεχών του ΚΚΕ στην Αλεξανδρούπολη συνεχίζεται!
Την επιχείρηση στοχοποίησης μελών και στελεχών του Κόμματος καταγγέλλει η Τομεακή Επιτροπή Έβρου του ΚΚΕ με αφορμή περσινή αφισοκόλληση για πολιτική εκδήλωση του ΚΚΕ στην Αλεξανδρούπολη με ομιλητή τον Δημήτρη Κουτσούμπα και με τελευταία εξέλιξη την παραπομπή στελέχους του Κόμματος ως κατηγορουμένου στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αλεξανδρούπολης.

Θυμίζουμε πως η δημοτική αρχή Αλεξανδρούπολης είχε απειλήσει το ΚΚΕ πέρυσι τον Ιούλιο με επιβολή προστίμου για πανό και αφίσες που ενημέρωναν για την συγκεκριμένη πολιτική ομιλία, καθώς και το Νοέμβριο για ανάρτηση πανό σχετικό με τον κορωνοϊό, με το σύνθημα «Να σταματήσει η κυβέρνηση να κρύβεται πίσω από την ατομική ευθύνη - Ουσιαστικά μέτρα προστασίας της υγείας και των δικαιωμάτων μας» (βλέπε εδώ), ενώ τον περασμένο Φεβρουάριο στέλεχος της Τ.Ε. Έβρου του ΚΚΕ έλαβε έγγραφη έκκληση σε ένορκη μαρτυρική κατάθεση από το Τμήμα Τροχαίας Αλεξανδρούπολης για πανό του κόμματος που ενημέρωνε για το 46ο Φεστιβάλ ΚΝΕ-ΟΔΗΓΗΤΗ που πραγματοποιήθηκε στην Αλεξανδρούπολη τον Σεπτέμβριο του 2020 (βλέπε εδώ).

Το περασμένο καλοκαίρι είχαμε επισημάνει την τότε επιλεκτική περιβαλλοντική ευαισθησία από τη Δημοτική Αρχή Αλεξανδρούπολης που είχε επιδοθεί σε ένα κυνήγι των ενημερωτικών υλικών του ΚΚΕ, προχωρώντας στο ξήλωμα αφισών και πανό και σε απειλές προστίμων, την ίδια ώρα που εκατοντάδες αφίσες ήταν τοποθετημένες σε διάφορα σημεία της πόλης και δεκάδες banners μεγάλων διαστάσεων ήταν αναρτημένα σε κολώνες φωτισμού, που διαφήμιζαν θεατρικές παραστάσεις και συναυλίες, τα οποία όχι μόνο δεν απομακρύνονταν αλλά παρέμεναν αναρτημένα για πολλές μέρες, διότι αυτά για τη Δημοτική Αρχή Αλεξανδρούπολης, μάλλον είναι φιλικά προς το περιβάλλον και δεν προκαλούν εκτεταμένη αφισορύπανση (βλέπε εδώ).

Αναλυτικά η καταγγελία της Τ.Ε. Έβρου του ΚΚΕ:

«Με αφορμή ορισμένες αφίσες οι οποίες γνωστοποιούσαν πολιτική εκδήλωση του ΚΚΕ που πραγματοποιήθηκε στην Αλεξανδρούπολη στις 17/06/2020 με κεντρικό ομιλητή το γ.γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό μία επιχείρηση στοχοποίησης μελών και στελεχών της τοπικής οργάνωσης του ΚΚΕ στον Έβρο. Τελευταία εξέλιξη η παραπομπή στελέχους του Κόμματος με την ιδιότητα του κατηγορουμένου στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αλεξανδρούπολης.

Θυμίζουμε ότι όλη η έρευνα της Εισαγγελίας σε συνεργασία με τις Αστυνομικές Αρχές και το Δήμο Αλεξανδρούπολης φέρεται να ξεκίνησε από ένα email γεμάτο ανακρίβειες, ασάφειες και χωρίς κανένα συγκεκριμένο στοιχείο.

Με ανυπόστατες κατηγορίες λοιπόν παραπέμπεται να δικαστεί ένα στέλεχος του ΚΚΕ Έβρου διότι σύμφωνα με το κατηγορητήριο “… προέβη, …, σε ανάρτηση διαφημιστικών αφισών και πινακίδων, οι οποίες γνωστοποιούσαν και διαφήμιζαν συγκέντρωση πολιτικού φορέα …” και μάλιστα σε όλο το μήκος και πλάτος της πόλης, γεγονός αδύνατο να συμβεί, από τις οποίες “…δημιουργήθηκαν συνθήκες επικινδυνότητας για την κυκλοφορία και την οδική ασφάλεια…”.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι θεωρήθηκαν ως δεδομένες οι κατηγορίες όπως αυτές έχουν αποτυπωθεί σε ένα email και μάλιστα ανυπόγραφο, ενώ δεν καλείται καν ως μάρτυρας ο άνθρωπος που φαίνεται (από την ηλεκτρονική διεύθυνση) ότι έστειλε το "επίμαχο" χαφιεδίστικο email στις αστυνομικές αρχές.

Καλούμε το λαό της Αλεξανδρούπολης να αναρωτηθεί τι πραγματικά θέλει το αστικό κράτος και τα όργανά του να προστατέψει! Δεν είναι μερικές αφίσες το πρόβλημα. Το πρόβλημά τους είναι ότι δεν έχουν καταφέρει όλο αυτό το διάστημα να επιβάλλουν σιγή νεκροταφείου στην πόλη έτσι ώστε να υλοποιούνται ανενόχλητα οι αντιλαϊκοί σχεδιασμοί των Αμερικάνων, του ΝΑΤΟ και της ΕΕ, σχεδιασμοί άκρως επικίνδυνοι για το λαό της περιοχής και τα συμφέροντά του. Το παραπάνω φαίνεται και από την άρνηση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Αλεξανδρούπολης να παραχωρήσει χώρο για την πραγματοποίηση συγκέντρωσης των επιτροπών ειρήνης, άλλων σωματείων και φορέων της ΑΜΘ.

Ως ΚΚΕ θέλουμε να τονίσουμε για ακόμη μία φορά ότι ο επικίνδυνος χαρακτήρας της εμπλοκής της χώρας μας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς φαίνεται καθαρά μεταξύ άλλων και από την ενίσχυση των ελληνοαμερικανικών σχέσεων, τις αμερικανικές βάσεις στην Ελλάδα και στην πόλη μας.

Φαίνεται από τη συνεχή χρήση του λιμανιού, του σιδηροδρομικού σταθμού και των οδικών αξόνων της Αλεξανδρούπολης από τους ΝΑΤΟϊκούς για τη διεκπεραίωση μονάδων τους στη συνοριογραμμή με τη Ρωσία. Πρόσφατα άλλωστε "έδεσε" στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης το θηριώδες φορτηγό πλοίο "LIBERTY PROMISE" το οποίο ξεκίνησε να ξεφορτώνει στρατιωτικό υλικό και να αποβιβάζει προσωπικό, με αφορμή την αλυσίδα ασκήσεων "Defender Europe 21", η οποία εστιάζοντας στη Μαύρη Θάλασσα και τα Βαλκάνια, φέρνει χιλιάδες επιπλέον Αμερικανούς στρατιώτες στην περιοχή.

Την υλοποίηση αυτών των σχεδιασμών άλλωστε έρχεται συνεχώς να επιθεωρήσει από κοντά και ο Αμερικανός Πρέσβης Τζ. Πάιατ ο οποίος μάλιστα πρόσφατα δήλωσε και εντυπωσιασμένος λέγοντας ότι “Δεν πίστευα πόσο γρήγορα και θετικά θα εξελισσόταν τα πράγματα”, μιλώντας στο 6ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών.

Η μεγαλύτερη εμπλοκή της περιοχής μας, συνολικά της χώρας, με ευθύνη των κυβερνήσεων, της τοπικής διοίκησης για λογαριασμό των κερδών των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων, μετατρέπει την περιοχή μας σε ορμητήριο φονιάδων και στόχο των αντιπάλων τους.

Τα μέλη και στελέχη του ΚΚΕ δεν τρομοκρατούνται! Δυναμώνουμε την δράση μας χωρίς να υπολογίζουμε κανένα κόστος και θυσία όπως για πάνω από 100 χρόνια κάνει το Κόμμα μας, ενάντια στο σύστημά τους που γεννά κρίση, πολέμους, προσφυγιά, μετανάστευση και τόσα άλλα δεινά για τους εργαζόμενους και το λαό».

Ακολουθήστε το Alexandroupoli Online
Google News | Facebook | Twitter | Instagram | Linkedin | Pinterest


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video