ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Webinar με θέμα «Ρομποτική και Ηθική»

Webinar με θέμα «Ρομποτική και Ηθική»
Το Xanthi Techlab του Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης, ετοιμάζει ένα ακόμη μοναδικό webinar με θέμα «Ρομποτική και Ηθική» σε συνεργασία με την φοιτητική ερευνητική ομάδα βιομηχανικής ρομποτικής, Democritus Industrial Robotics, εν συνεχεία του προηγούμενου webinar προ ολίγων μηνών με θέμα «Η ρομποτική και οι εφαρμογές της».

Συγκεκριμένα, ο Ιωάννης Παύλος Ζουλάκης, φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του ΔΠΘ, υπεύθυνος του τμήματος Marketing της ομάδας και διακριθείς με το έργο της DIR με την 6η θέση παγκοσμίως στον μεγαλύτερο διαγωνισμό ρομποτικής στον κόσμο, τον RoboCup, έχοντας αποσπάσει την 1η θέση στο κομμάτι του Presentation, θα επιχειρήσει μαζί με την Ζωή Βόλτση, φοιτήτρια του τμήματος Μηχανικών Περιβάλλοντος του ΔΠΘ, να προσεγγίσει την σύνθετη διεπαφή της Ρομποτικής με την Ηθική.

Γιατί, εν τέλει, ποιος είναι ο ρόλος της Ρομποτικής στην σύγχρονη εποχή; Πότε εισάγεται η ηθική στην τεχνολογία; Έχουν ξεκινήσει κάποια ρομπότ να έχουν δικαιώματα και συναισθήματα; Διαταράσσονται τα θεμέλια της Δημοκρατίας και της Οικονομίας με την ραγδαία εισαγωγή των ρομπότ στην καθημερινότητά μας;

Για να παρακολουθήσετε δωρεάν το webinar την Πέμπτη 6 Μαΐου στις 19:30, δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ.

Θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης στους συμμετέχοντες και σε περίπτωση εκδήλωσης συμμετοχής τριψήφιου αριθμού όπως και στο προηγούμενο event, πιθανώς να κρατηθεί σειρά προτεραιότητας προκειμένου να μην χαθεί η διαδραστικότητα του κοινού με τους ομιλητές.

Το webinar διοργανώνεται με την υποστήριξη της Kovald - Digital Marketing!

Ακολουθήστε το Alexandroupoli Online
Google News | Facebook | Twitter | Instagram | Linkedin | Pinterest


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video