ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Αλεξανδρούπολη: Έκτακτες προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στις οδούς Δημοκρατίας και Καραολή & Δημητρίου

Αλεξανδρούπολη: Έκτακτες προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στις οδούς Δημοκρατίας και Καραολή & Δημητρίου
Σε ισχύ τίθενται από την Πέμπτη 15 Απριλίου 2021 και για 48 ώρες μέχρι και την Παρασκευή 16 Απριλίου 2021, έκτακτα μέτρα τροποποίησης της κυκλοφορίας των οχημάτων στις οδούς Λεωφόρος Δημοκρατίας και Καραολή & Δημητρίου για την εκτέλεση των έκτακτων και επειγουσών εργασιών του έργου “Συντήρηση του ελαστικού τάπητα της ισόπεδης σιδηροδρομικής διάβασης του Δήμου Αλεξανδρούπολης”, και συγκεκριμένα:

1. Για την πραγματοποίηση των ανωτέρω εργασιών θα πραγματοποιηθεί τμηματικά η στένωση της πλευράς του ρεύματος κυκλοφορίας στο τμήμα της οδού που θα λαμβάνουν χώρα οι εργασίες και η κίνηση των οχημάτων προς το ελεύθερο τμήμα της κυκλοφορίας, θα γίνεται εναλλάξ σε ίσο χρόνο, με τη συνδρομή της τεχνικής υπηρεσίας, οι οποίοι θα είναι ενδεδυμένοι με κατάλληλο εξοπλισμό (ανακλαστική ενδυμασία, σημαίες κλπ), και σε συνεργασία με τον ΟΣΕ, τη Δημοτική Αστυνομία και την Τροχαία Αλεξανδρούπολης.

2. Θα πραγματοποιηθεί αποκλεισμός της κυκλοφορίας στην οδό Καραολή και Δημητρίου από τη διασταύρωσή της με την οδό Σουνίου έως τη διασταύρωσή της με την Λεωφόρο Δημοκρατίας.

3. Οι εργασίες θα εκτελούνται μόνο κατά τη διάρκεια της ημέρας και κατά τις νυκτερινές ώρες θα απομακρύνεται η εργοταξιακή σήμανση και η οδός θα αποδίδεται πλήρως στην κυκλοφορία απόλυτα καθαρή από ξένες ύλες.

Σημείωση σύνταξης: Όπως διαπιστώνουμε για άλλη μια φορά, πολλοί, ακόμη και επίσημοι φορείς όπως και το Γραφείο Τύπου του Δήμου Αλεξανδρούπολης, δεν γνωρίζουν και προφέρουν και γράφουν λανθασμένα την ονομασία της οδού, ως Καραολή Δημητρίου, θεωρώντας ότι πρόκειται για ένα πρόσωπο, κάποιον... Δημήτριο Καραολή. Αντιθέτως, πρόκειται για την ένωση των επωνύμων δύο ανδρών, του Μιχαλάκη Καραολή και του Ανδρέα Δημητρίου, δύο νέων Ελληνοκυπρίων αγωνιστών της ΕΟΚΑ - που έδρασε στην Κύπρο μεταξύ 1955-1959 με σκοπό την αυτοδιάθεση της Κύπρου και την απαλλαγή από τη Βρετανική Αποικιοκρατία - και ηρώων της Κύπρου, που συνελήφθησαν από τις βρετανικές δυνάμεις και εκτελέστηκαν διά απαγχονισμού στις 10 Μαΐου 1956.

Έτσι, η πλήρης και σωστή ονομασία της οδού είναι: οδός Ηρώων του Κυπριακού Αγώνα Καραολή και Δημητρίου, εν συντομία οδός Καραολή και Δημητρίου.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video