ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Συναντήσεις εργασίας του Δημήτρη Πέτροβιτς με Διοικητές του Πυροσβεστικού Σώματος

Συναντήσεις εργασίας του Αντιπεριφερειάρχη Έβρου Δημήτρη Πέτροβιτς με Διοικητές του Πυροσβεστικού Σώματος
Ο απολογισμός της περσινής αντιπυρικής περιόδου, με ιδιαίτερη αναφορά στις μεγάλες πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν στον Έβρο, κυριάρχησε στη συνάντηση εργασίας του Αντιπεριφερειάρχη Έβρου Δημητρίου Πέτροβιτς με τον Συντονιστή Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος για την Κεντρική Μακεδονία και την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη Υποστράτηγο Μάριο Αποστολίδη.

Ο κ. Πέτροβιτς ενημερώθηκε για την επιχειρησιακή ετοιμότητα του Πυροσβεστικού Σώματος στην περιοχή και υπογράμμισε τη διαχρονικά άριστη συνεργασία με τις υπηρεσίες της Περιφέρειας.

Ταυτόχρονα, δόθηκε έμφαση στον αρτιότερο συντονισμό και προγραμματισμό για τη νέα αντιπυρική περίοδο, εν όψει μάλιστα και της σχετικής συνεδρίασης του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Έβρου που θα πραγματοποιηθεί με τηλεδιάσκεψη τη Δευτέρα 26 Απριλίου 2021.


Τον κ. Αποστολίδη συνόδευαν ο Διοικητής Περιφερειακής Διοίκησης Πυροσβεστικού Σώματος Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης, Αρχιπύραρχος Κωνσταντίνος Κούκουρας, και ο Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Έβρου, Πύραρχος Σπύρος Κούτρας.

Ο κ. Πέτροβιτς είχε, επίσης, συνάντηση με τον Διοικητή της 4ης Ειδικής Μονάδας Αντιμετώπισης Καταστροφών (ΕΜΑΚ), Μιχάλη Αλτιπαρμάκη και τον Υποδιοικητή Απόστολο Γαλαζούλα.


Συζητήθηκαν περιπτώσεις έρευνας και διάσωσης που προέκυψαν κατά την περσινή περίοδο στον Έβρο και διερευνήθηκε η δυνατότητα βελτίωσης της συνεργασίας ώστε να ενισχυθεί περαιτέρω η επιχειρησιακή αποτελεσματικότητα των εμπλεκόμενων φορέων στο ΣΟΠΠ, θωρακίζοντας ακόμη περισσότερο την πολιτική προστασία.

Ακολουθήστε το Alexandroupoli Online
Google News | Facebook | Twitter | Instagram | Linkedin | Pinterest


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video