ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Επίσκεψη των Διοικητών της Αστυνομικής Ακαδημίας και της Σχολή Αστυφυλάκων στο Διδυμότειχο

Το Διδυμότειχο επισκέφθηκε την Τρίτη 14 Απριλίου ο Υποστράτηγος της Ελληνικής Αστυνομίας και Διοικητής της Αστυνομικής Ακαδημίας Εμμανουήλ Δασκαλάκης. Τον Yποστράτηγο συνόδευαν ο Αστυνομικός Διευθυντής και Διοικητής της Σχολής Αστυφυλάκων Κωνσταντίνος Βλάχος και η Διοικητής του Τμήματος Δοκίμων Αστυφυλάκων Διδυμότειχου Αστυνόμος Α' Αναστασία Πουρναρά.

Ο Δήμαρχος Διδυμοτείχου Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου υποδέχθηκε τους Διοικητές, τονίζοντας τον σημαντικό ρόλο της Σχολής Δοκίμων Αστυφυλάκων για το Διδυμότειχο, ενώ παράλληλα ενημέρωσε για τη συνεργασία της δημοτικής αρχής με τη Διοίκηση της τοπικής Σχολής και με τις Υπηρεσίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης. Στο πλαίσιο αυτό ο Δήμαρχος Διδυμοτείχου ευχαρίστησε ιδιαίτερα την κα Αναστασία Πουρναρά και τον κ. Κωνσταντίνο Βλάχο, ο οποίος υπηρέτησε ως Διοικητής στην Σχολή Διδυμοτείχου, για το έμπρακτο ενδιαφέρον που έχουν επιδείξει μέχρι σήμερα στην υποστήριξη του Δήμου Διδυμοτείχου.

Επίσκεψη των Διοικητών της Αστυνομικής Ακαδημίας και της Σχολή Αστυφυλάκων στο Διδυμότειχο

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος εξέφρασε προς τον Υποστράτηγο Εμμανουήλ Δασκαλάκη την εκτίμησή του και επεκτάθηκε σε προοπτικές ενίσχυσης της συνεργασίας και ανάπτυξης της σχολής. Ο Υποστράτηγος ευχαρίστησε τον Δήμαρχο και συμφώνησε στην διατήρηση και ενίσχυση της συνεργασίας μεταξύ Δήμου και Αστυνομικής Σχολής, ενώ ανέφερε ότι είναι θετικοί να εξετάσουν νέες προτάσεις.
 
Με την ολοκλήρωση των συζητήσεων ο Δήμαρχος Διδυμοτείχου Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου προσέφερε στον Υποστράτηγο της Ελληνικής Αστυνομίας Εμμανουήλ Δασκαλάκη αναμνηστικό βιβλίο με την ιστορία του Διδυμοτείχου.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video