ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Σταύρος Κελέτσης: Η απόφαση της κυβέρνησης να μην επεκταθεί το ΚΥΤ Φυλακίου είναι μια νίκη των Εβριτών και της λογικής

Σταύρος Κελέτσης: Η απόφαση της κυβέρνησης να μην επεκταθεί το ΚΥΤ Φυλακίου είναι μια νίκη των Εβριτών και της λογικής
Την απόφαση της Κυβέρνησης να μην αυξηθεί και να μην αναβαθμιστεί η χωρητικότητα του ΚΥΤ Φυλακίου στον Έβρο, ανακοίνωσε η Κυβερνητική Εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη.

Ο Βουλευτής Έβρου Σταύρος Κελέτσης δήλωσε σχετικά: «Εκφράζω την απόλυτη ικανοποίησή μου από το γεγονός ότι ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η Κυβέρνηση, ακούγοντας με προσοχή τα επιχειρήματά μας σχετικά με τους λόγους για τους οποίους δεν θα έπρεπε να προχωρήσει η επέκταση του ΚΥΤ Φυλακίου, ακύρωσαν το συγκεκριμένο σχεδιασμό. Αποδείχθηκε ότι στη Δημοκρατία η διαβούλευση και η ανταλλαγή επιχειρημάτων έχουν νόημα και φέρνουν αποτέλεσμα. Η Κυβέρνηση της ΝΔ απέδειξε για μια ακόμη φορά ότι είναι μια δημοκρατική Κυβέρνηση, που πιστεύει και εξαντλεί τον διάλογο σε όλα τα επίπεδα. Προσωπικά αισθάνομαι απόλυτα δικαιωμένος γιατί πάντοτε υποστήριξα τον διάλογο και την διατήρηση ανοικτών διαύλων επικοινωνίας, με το Υπουργείο Μετανάστευσης. Η σημερινή απόφαση είναι μια νίκη των Εβριτών και της λογικής».

Στο παρακάτω βίντεο η σχετική ανακοίνωση της κυβερνητικής εκπροσώπου Αριστοτελίας Πελώνη και η διαχρονική θέση του Βουλευτή Έβρου Σταύρου Κελέτση, για το ΚΥΤ Φυλακίου:Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video