ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης βραβεύτηκε για έργο που κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος και προκάλεσε καταστροφές;

Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης βραβεύτηκε για έργο που κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος και προκάλεσε καταστροφές;
Προς Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης και Πρόεδρο της Δ.Ε.Υ.Α. Αλεξανδρούπολης
κ. Ιωάννη Ζαμπούκη

Θέμα: Δήμος Αλεξανδρούπολης, βραβείο «BEST CITY AWARDS 2020» και Ταμιευτήρας Νερού Δήμου Αλεξανδρούπολης

κ. Δήμαρχε,

Διάβασα με προσοχή τα δημοσιεύματα για τη βράβευση του Δήμου με το βραβείο «BEST CITY AWARDS 2020» που διοργανώνει η εταιρεία Boussias, υπό την Αιγίδα της ΚΕΔΕ και της Περιφέρειας Αττικής για τις ακόλουθες προτάσεις που κατέθεσε ο Δήμος μας.
  1. Πλέγμα Ενεργειών για την ενίσχυση της προσβασιμότητας.
  2. Βιώσιμη Κινητικότητα στον Δήμο Αλεξανδρούπολης: THE BIKE CHALLENGE.
  3. Πολυκοινωνικό Κέντρο για την ψηφιακή εφαρμογή «Ασφαλής Δημότης Αλεξανδρούπολης».
  4. ΔΕΥΑ Αλεξανδρούπολης για το project «Το νερό στην πόλη».

Δε θα σχολιάσω την Boussias. Ο πολίτης που ενδιαφέρεται, μπορεί να ανατρέξει στην ιστοσελίδα και να διαπιστώσει, μεταξύ πολλών άλλων, την ξενολατρία, την επιστημονική μεθοδολογία και την επιστημονική επάρκεια της επιτροπής για την αξιολόγηση τέτοιου είδους προτάσεων (www.bestcityawards.gr).

Θα σταθώ στο βραβείο της Δ.Ε.Υ.Α.Α. που, αν δεν κάνω λάθος, αφορά στο έργο που κατασκευάστηκε στον υδροταμιευτήρα της πόλης για την αύξηση της ποσότητας νερού κατά 1,7 δισεκατομμύρια λίτρα ετησίως, μετά τη δωρεά ύψους 1,2 εκατ. δολαρίων που πραγματοποίησε ο διεθνής οργανισμός Global Water Partnership - Mediterranean (GWP-Med) και το Ίδρυμα της Coca-Cola (The Coca-Cola Foundation). Τα εγκαίνια της ολοκλήρωσης του έργου πραγματοποιήθηκαν στις 7 Νοεμβρίου 2019 (www.alexpolisonline.com/2019/11/neversettle-alexandroupoli.html).

Υπήρξε όμως διαφορετική εξέλιξη, σύμφωνα με τον συνάδελφο κ. Γιάννη Φαλέκα.

Επειδή η απώλεια νερού 1,7 δισεκατομμυρίων λίτρων ετησίως από την πόλη μας ενδιαφέρει περισσότερο από τη βράβευση, παρακαλώ όπως δοθούν απαντήσεις (δημόσια) στα ακόλουθα ερωτήματα:
  1. Υφίσταται η κατασκευή σήμερα ή έχει καταστραφεί, με αποτέλεσμα να καταστρέψει και τις γέφυρες των Λουτρών και η πόλη μας να χάνει 1,7 δισεκατομμύρια λίτρα νερό ετησίως;
  2. Θα ερευνηθούν οι ευθύνες σε ό,τι αφορά στη μελέτη, τα υλικά, τις κακοτεχνίες κ.ά. του έργου που έπεσε σαν χάρτινος πύργος;
  3. Δώσατε εντολή να πραγματοποιηθεί αυτοψία;

Περιμένω τη δημόσια απάντησή σας και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημήτριος Μερκούρης
Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Αλεξανδρούπολης


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video