ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Δημοτική Βιβλιοθήκη Ορεστιάδας: Βιβλία στο σπίτι για ευπαθείς ομάδες

Δημοτική Βιβλιοθήκη Ορεστιάδας: Βιβλία στο σπίτι για ευπαθείς ομάδες
Το τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Ορεστιάδας και η Δημοτική Βιβλιοθήκη της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Ο. ανακοινώνουν τη νέα υπηρεσία: “Βιβλία στο σπίτι για ευπαθείς ομάδες”. Πρόκειται για μία δράση, η οποία θα λειτουργεί σταθερά κατά τη διάρκεια των έκτακτων μέτρων για την περίοδο της πανδημίας του COVID-19.

Λαμβάνοντας υπόψη τις αναγνωστικές ανάγκες αλλά και επιδιώκοντας μια ισότιμη παροχή υπηρεσιών προς όλα τα άτομα που αντιμετωπίζουν κινητικές δυσκολίες ή άλλου είδους χρόνια προβλήματα υγείας, το τμήμα Παιδείας και Πολιτισμού, αναλαμβάνει να μεταφέρει τα βιβλία στην οικία σας, χωρίς κανένα κόστος. Το μόνο που χρειάζεται, αρχικά, είναι να συμπληρωθεί μία αίτηση με τα στοιχεία του ενδιαφερόμενου. Απαραίτητη προϋπόθεση να κατοικεί εντός των ορίων του Δήμου Ορεστιάδας και να ανήκει σε κάποια από τις παρακάτω κατηγορίες:
  1. Ηλικιωμένοι (Απαραίτητα δικαιολογητικά: Αστυνομική Ταυτότητα).
  2. ΑμεΑ (Απαραίτητα δικαιολογητικά: Γνωμάτευση πιστοποίησης αναπηρίας).
  3. Άτομα με σοβαρά προβλήματα υγείας (Απαραίτητα δικαιολογητικά: Βεβαίωση από γιατρό).
  4. Έγκυες γυναίκες (Απαραίτητα δικαιολογητικά: Βεβαίωση από γυναικολόγο).

H αίτηση και οι κρατήσεις βιβλίων πραγματοποιούνται τηλεφωνικά. Στη συνέχεια το τμήμα Παιδείας και Πολιτισμού αναλαμβάνει την παράδοση των βιβλίων. Η παράδοση των βιβλίων θα προγραμματίζεται κάθε πρώτη Τρίτη του μήνα.

Για την αναζήτηση των βιβλίων ο ενδιαφερόμενος μπορεί να δει τον ηλεκτρονικό κατάλογο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Ορεστιάδας στο: https://orestiadalib.openabekt.gr.        

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετική με την υπηρεσία, μπορείτε να επικοινωνείτε με το Τμήμα Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Ορεστιάδας στο τηλέφωνο 2552-350352. Η δράση ξεκινά από την Δευτέρα 1 Μαρτίου 2021.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video