ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ξεκίνησε η καταγραφή ζημιών από τον Δήμο Αλεξανδρούπολης και την Π.Ε. Έβρου

Ξεκίνησε η καταγραφή ζημιών από τον Δήμο Αλεξανδρούπολης και την Π.Ε. Έβρου
Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης ξεκίνησε την καταγραφή ζημιών στις οικίες των περιοχών που επλήγησαν από τις χθεσινές πλημμύρες.

Οι ενδιαφερόμενοι, οι οικοσκευές των οποίων έχουν υποστεί ζημιά, μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα του Δήμου Αλεξανδρούπολης στην ενότητα «Καταγραφή ζημιών στις οικίες» (www.alexpolis.gr/katagrafi-zimion-apo-ton-dimo-alexandroypolis) να βρίσκουν την απαραίτητη πληροφόρηση, τη σχετική αίτηση και τις υπεύθυνες δηλώσεις και να καταθέτουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά στη διεύθυνση info@alexpolis.gr (τηλ. επικοινωνίας 2551088145, 2551088146, 2551088149). Επίσης, μπορούν να καλούν στη γραμμή δημότη 2551022222 επιλογή «4» για καταγραφή ζημιών σε νοικοκυριά και στην επιλογή «5» για να αναφέρουν ζημιές που έχει υποστεί το οδικό δίκτυο, αγροτική οδοποιία.

Σε κάθε περίπτωση πλημμυρισμένης οικίας, ο ιδιοκτήτης πριν να προχωρήσει στην αποκατάσταση, πρέπει να αποτυπώσει με κάθε πρόσφορο μέσο το μέγεθος της καταστροφής (φωτογραφίες, βίντεο, ύψος νερού εντός του κτιρίου, κατεστραμμένα δομικά στοιχεία και υλικά), καθώς και να διατηρήσει κατά το δυνατόν τα κατεστραμμένα υλικά και αγαθά, ώστε να είναι διαθέσιμα στην αρμόδια επιτροπή που θα έρθει να ελέγξει την οικία του.

Ήδη κλιμάκια του Δήμου Αλεξανδρούπολης βρίσκονται στις πληγείσες περιοχές και καταγράφουν ζημιές που έχουν υποστεί τα νοικοκυριά ώστε να δοθούν οι σχετικές αποζημιώσεις.

Για την καταγραφή ζημιών σε επιχειρήσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Περιφερειακή Ενότητα Έβρου ενώ αρμόδια υπηρεσία για την καταγραφή ζημιών και απωλειών σε καλλιέργειες και ζωικό κεφάλαιο είναι ο ΕΛΓΑ.


Παράλληλα, από τις πρωινές ώρες μηχανήματα, οχήματα και κλιμάκιο του Δήμου Αλεξανδρούπολης βρίσκονται στις πληγείσες περιοχές για απομάκρυνση των φερτών υλικών, καταγραφή και αποκατάσταση των ζημιών.


Καταγραφή ζημιών από συνεργεία της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου

Έπειτα από τις σφοδρές βροχοπτώσεις που έπληξαν όλο τον νομό Έβρου συνεργεία των υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου, αποτελούμενα από υπαλλήλους των Τεχνικών Υπηρεσιών και των Διευθύνσεων Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής, μεταβαίνουν στις πληγείσες περιοχές για να προβούν στην πρώτη αποτίμηση των ζημιών που έχουν προκληθεί από το έντονο καιρικό φαινόμενο που έπληξε την περιοχή.

Τα συνεργεία της Π.Ε. Έβρου θα προβούν σε ελέγχους τόσο του οδικού δικτύου, όσο και των υποδομών σε πάγιο και έγγειο κεφάλαιο του πρωτογενούς τομέα.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video