ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΚΕΘΕΑ ΚΙΒΩΤΟΣ: Διαδικτυακοί διάλογοι για τα βιώματα των οικογενειών την περίοδο της καραντίνας

ΚΕΘΕΑ ΚΙΒΩΤΟΣ: Διαδικτυακοί διάλογοι για τα βιώματα των οικογενειών την περίοδο της καραντίνας
Η καραντίνα άλλαξε τη ζωή των οικογενειών σε όλη τη χώρα. Γονείς και παιδιά χρειάστηκε να προσαρμοστούν σε μια νέα, πρωτόγνωρη καθημερινότητα. Ποιες δυσκολίες και ποιες ευκαιρίες έφερε η νέα κατάσταση; Οι διαδικτυακοί διάλογοι δίνουν τη δυνατότητα σε γονείς να μοιραστούν τα βιώματα της καραντίνας και να εξερευνήσουν μαζί τις θετικές και αρνητικές επιπτώσεις της.

Το ΚΕΘΕΑ ΚΙΒΩΤΟΣ σε συνεργασία με την Ένωση Γονέων Αλεξανδρούπολης διοργανώνουν σειρά διαδικτυακών ΔΙΑΛΟΓΩΝ με σκοπό την αλληλεπίδραση και συνδιαμόρφωση κοινών αφηγημάτων που θα αφορούν τα βιώματα των οικογενειών την περίοδο της καραντίνας, τις επιπτώσεις της καθώς και τις διεξόδους που προκύπτουν.

Ο πρώτος ΔΙΑΛΟΓΟΣ θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2021, στις 19:00 - 20:30 μέσω της πλατφόρμας ΖΟΟΜ.

Το συντονισμό των συναντήσεων θα κάνει ο κ. Ραφτόπουλος Αντώνης, εκπρόσωπος του ΚΕΘΕΑ.

Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν, θα μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή:
  • στα τηλεφωνικά νούμερα 6975860149 (Κοσμίδου Ταμάρα) και 6946682109 (Μοσχίδου Ειρήνη) ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση enosigoneonalexpolis@gmail.com
  • στο ΚΕΘΕΑ ΚΙΒΩΤΟΣ στην Αλεξανδρούπολη στο τηλεφωνικό νούμερο 25510 89595 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση ccthraki@kethea-kivotos.gr
(Στοιχεία που απαιτούνται: ονοματεπώνυμο γονιού, σχολείο παιδιού, τηλέφωνο και email ώστε να σταλεί ο σύνδεσμος λίγες μέρες πριν).

Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Τρίτη 26/1/2021.

Την διοργάνωση στηρίζει η Ομοσπονδία Γονέων και Κηδεμόνων Μαθητών Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας - Θράκης.

Το ΚΕΘΕΑ ΚΙΒΩΤΟΣ προσφέρει ένα ολοκληρωμένο δίκτυο υπηρεσιών απεξάρτησης σε ενήλικες χρήστες νόμιμων και παράνομων ουσιών και τις οικογένειές τους στην περιοχή της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Μονάδες του λειτουργούν στην Καβάλα, την Κομοτηνή, την Αλεξανδρούπολη και την Ορεστιάδα. Ανήκει στο Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video