ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Έφυγε από τη ζωή ο πρώην Δήμαρχος Κομοτηνής Τάσος Βαβατσικλής

Έφυγε από τη ζωή ο πρώην Δήμαρχος Κομοτηνής Τάσος Βαβατσικλής
Έφυγε από τη ζωή, από ανακοπή καρδιάς τα ξημερώματα του Σαββάτου 30 Ιανουαρίου σε ηλικία 71 ετών, ο πρώην Δήμαρχος Κομοτηνής Τάσος Βαβατσικλής.

Ο πρώην Δήμαρχος νοσηλευόταν σε Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης στη Θεσσαλονίκη, μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη τον περασμένο Αύγουστο.

Ο Τάσος Βαβατσικλής ήταν απόφοιτος του Οικονομικού Τμήματος της Νομικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Δημοσιογράφος στο επάγγελμα, εργάστηκε από το 1981 στο Υπουργείο Τύπου και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.

Μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου Κομοτηνής από το 1979, ανελλιπώς σε διάφορες επιτελικές θέσεις και από το 1991 μέχρι το 2002 Αντιδήμαρχος. Στις 14 Αυγούστου του 2002 με ομόφωνη απόφαση της πλειοψηφούσας παράταξης του Δημοτικού Συμβουλίου Κομοτηνής «Νέα Πορεία», που πάρθηκε μετά από τον θάνατο του Δημάρχου Γιώργου Παπαδριέλλη, εξελέγη Δήμαρχος Κομοτηνής, αξίωμα το οποίο συνέχισε να διατηρεί και μετά από τις Δημοτικές Εκλογές της 20ής Οκτωβρίου του 2002. Τον Φεβρουάριου του 2003 εκλέχθηκε Πρόεδρος της Τοπικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων Νομού Ροδόπης.

Στις δημοτικές εκλογές του 2006 εξελέγη και πάλι δημοτικός σύμβουλος, επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης.

Το 2014 είχε χάσει τον μεγαλύτερο γιο του Νίκο, στα 39 του μόλις χρόνια.

Στις δημοτικές εκλογές του 2019 ο Τάσος Βαβατσικλής επανήλθε στα κοινά ως επικεφαλής του συνδυασμού «Ξε-Κίνημα για την Πόλη» με την οποία κατέλαβε τρεις έδρες στο δημοτικό συμβούλιο.

Στο συλλυπητήριο μήνυμά του για την απώλεια του Τάσου Βαβατσικλή, ο Δήμαρχος Κομοτηνής Γιάννης Γκαράνης, αναφέρει:

«Πέθανε σήμερα ο πρώην Δήμαρχος Κομοτηνής και επικεφαλής της παράταξης "Ξε-Κίνημα για την πόλη", ο Τάσος ο Βαβατσικλής. Ένας μεγάλος και σπουδαίος Αυτοδιοικητικός άνδρας, που σημάδεψε ανεξίτηλα την ιστορία του τόπου μας με το ήθος του και την πολιτική του παρουσία. Προσέφερε τις γνώσεις του, την πολιτική του σκέψη και τη συνεπή του πορεία και στάση, στην υπηρέτηση του Δήμου μας. Διακρίθηκε για την εντιμότητά του, την ειλικρίνεια και τη μαχητικότητά του. Και αποτέλεσε για όλους εμάς, τους νεότερους αυτοδιοικητικούς, ένα λαμπρό και φωτεινό παράδειγμα. Το χώμα της πόλης που τόσο αγάπησε, αύριο θα τον σκεπάσει με σεβασμό. Κι εμείς θα τον θυμόμαστε πάντα με αγάπη και απέραντη εκτίμηση».

Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί αύριο Κυριακή στις 12 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας Κομοτηνής.

Καλό ταξίδι Τάσο, χαιρετισμούς στον Νικόλα…


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video