ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Στις πληγείσες περιοχές του Έβρου ο Σταύρος Κελέτσης

Στις πληγείσες περιοχές του Έβρου ο Σταύρος Κελέτσης
Τις πληγείσες από την πρόσφατη κακοκαιρία περιοχές του Έβρου, επισκέφθηκε τις προηγούμενες ημέρες ο Βουλευτής Έβρου της ΝΔ Σταύρος Κελέτσης. Σκοπός ήταν ο σχηματισμός μιας πλήρους εικόνας των ζημιών που προκλήθηκαν και η επιτόπια καταγραφή των αναγκών που έχουν δημιουργηθεί.

Στο πλαίσιο αυτό ο Βουλευτής επισκέφθηκε την περιοχή των Φερών και είχε συνεργασία με τον Αντιδήμαρχο Φερών Δημήτρη Κολγιώνη και με τον Πρόεδρο και μέλη του Αγροτικού και Κτηνοτροφικού Συλλόγου, διαπιστώνοντας το μέγεθος των ζημιών κυρίως στον τομέα των υποδομών και των καλλιεργειών.


Στη συνέχεια ο κ. Κελέτσης επισκέφθηκε το Δήμο Σουφλίου, όπου συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Παναγιώτη Καλακίκο και τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών και Πρωτογενούς Τομέα Δημήτρη Δαρούση, από τους οποίους ενημερώθηκε για τις καταστροφές σε σπίτια, στους οικισμούς, στο οδικό δίκτυο και σε αγροτικές και κτηνοτροφικές μονάδες.


Αργότερα μετέβη στο Δήμο Διδυμοτείχου όπου είχε συνεργασία με τον Δήμαρχο Ρωμύλο Χατζηγιάννογλου, με τον οποίο συζήτησε για το μέγεθος των ζημιών σε περιοχές του Δήμου που επλήγησαν.


Το Σάββατο ο Σταύρος Κελέτσης συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Γιάννη Ζαμπούκη και ενημερώθηκε για τις ζημιές σε περιοχές του Δήμου Αλεξανδρούπολης.


Στη συνέχεια επισκέφθηκε το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας στο Μαΐστρο όπου διαπίστωσε το μέγεθος των ζημιών που υπέστη και ενημερώθηκε για τα προβλήματα που άφησε πίσω της η κακοκαιρία, από τον Πρόεδρο της Κοινότητας Αλεξανδρούπολης Γιάννη Ναϊτίδη και τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Πρασίνου και αρμόδιο για θέματα Πολιτικής Προστασίας, Ηλία Δαστερίδη.


Την Κυριακή, ο Βουλευτής βρέθηκε στο Μικρό Δέρειο, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Δημοτικής Ενότητας Ορφέα Κοτζά Γιουσούφ, όπου συνάντησε τους πληγέντες κατοίκους, συζήτησε μαζί τους και επισκέφθηκε κατεστραμμένες οικίες.


Τη Δευτέρα το πρωί, ο Σταύρος Κελέτσης έκλεισε τον κύκλο επαφών του με συνεργασία που είχε στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Έβρου Δημήτρη Πέτροβιτς, προκειμένου να αποκτήσει πλήρη εικόνα σχετικά με τις καταστροφές που άφησε η κακοκαιρία στο σύνολο του νομού και την καταγραφή των ζημιών από τις υπηρεσίες της Περιφέρειας. Τονίστηκε η ανάγκη συνεργασίας με τα αρμόδια Υπουργεία προκειμένου να επιταχυνθεί η διαδικασία της καταβολής των αποζημιώσεων στους πληγέντες και η αποκατάσταση των ζημιών.


Είχε προηγηθεί επικοινωνία του Βουλευτή Έβρου με τους Υπουργούς Εσωτερικών, Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ, Ανδρέα Λυκουρέντζο, τους οποίους ενημέρωσε για την κατάσταση στο Νομό Έβρου.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video