ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Αλεξανδρούπολης στην πόρτα σας!

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Αλεξανδρούπολης στην πόρτα σας!
Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Αλεξανδρούπολης προχωρά στη διάθεση του δανειζόμενου υλικού της, κατόπιν παραγγελίας με παράδοση και παραλαβή τόσο στην είσοδο της Βιβλιοθήκης από το προσωπικό της στο κοινό όσο και με διανομή κατ΄ οίκον σε συνεργασία με το Δίκτυο Εθελοντών του Δήμου Αλεξανδρούπολης, από τη Δευτέρα 18/1/2021.

Δανεισμός - Επιστροφή, κατ΄ οίκον παράδοση κατόπιν ραντεβού:

Οι χρήστες μπορούν να αναζητούν στον Ηλεκτρονικό Κατάλογο του OPEN ABEKT της Δημοτικής Βιβλιοθήκης τη βιβλιογραφία που επιθυμούν στον σύνδεσμο: axdlibrary.openabekt.gr

Στη συνέχεια αποστέλλουν e-mail στη διεύθυνση axdlibrary@gmail.com με τα στοιχεία των βιβλίων που εντόπισαν στον ηλεκτρονικό κατάλογο και επιθυμούν να δανειστούν, αναγράφοντας τα προσωπικά τους στοιχεία (όπως αριθμό μέλους της βιβλιοθήκης, ονοματεπώνυμο, κινητό τηλέφωνο και τα στοιχεία των τεκμηρίων). Εναλλακτικά μπορεί να γίνει και τηλεφωνική κράτηση βιβλίου καλώντας στο τηλέφωνο 25510-89690.

Τα βιβλία εφόσον είναι ήδη εντός του κτιρίου θα διατίθενται άμεσα προς δανεισμό.

Απαραίτητο για τον δανεισμό είναι η κάρτα μέλους της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Αλεξανδρούπολης (ΔΒΑ). Σε περίπτωση που δεν διαθέτετε μπορείτε να ζητήσετε την έκδοσή της.

Η παραλαβή και η επιστροφή των βιβλίων θα γίνεται κατά τις ώρες 10:00 π.μ. έως 14:00 αποκλειστικά με προγραμματισμένο ραντεβού στην υποδοχή της Βιβλιοθήκης ή στην κατ΄οίκον παράδοση - παραλαβή.

Το προσωπικό θα προετοιμάζει και θα ενημερώνει τους χρήστες για την παραλαβή ή επιστροφή των βιβλίων με μήνυμα μέσω e-mail ή τηλεφωνικά.

Η ΔΒΑ θα λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διασφάλιση της υγείας του κοινού και του προσωπικού της, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης.

Τα βιβλία θα παραδίδονται με όλες τις προφυλάξεις για την νόσο COVID-19 (γάντια, μάσκα, απολυμάνσεις).

Όλα τα δανειζόμενα βιβλία με την επιστροφή τους στη Βιβλιοθήκη θα κρατούνται σε ξεχωριστό χώρο καραντίνας για 72 ώρες.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video