ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ενημέρωση του νέου Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης από τους Κτηνοτροφικούς Συλλόγους ΑΜ-Θ

Ενημέρωση του νέου Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης από τους Κτηνοτροφικούς Συλλόγους ΑΜ-Θ
ΠΡΟΣ Υπουργό ΑΑΤ κ. Σπήλιο Λιβανό

Κύριε υπουργέ,

Με αφορμή την τοποθέτησή σας στην ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων (ΥΠΑΑΤ), όπως και του υφυπουργού κ. Γιάννη Οικονόμου, σας ευχόμαστε να έχετε καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνετε, για το καλό όλων μας.

Δεν μπορούμε όμως να μη σχολιάσουμε την αλλαγή της ηγεσίας του ΥΠΑΑΤ, κατά τον πρόσφατο ανασχηματισμό, με την… (προαγωγή) των κ. Μ. Βορίδη και Κ. Σκρέκα, σε σημαντικότερα, σύμφωνα με την πολιτική λογική που επικρατεί στη χώρα μας, υπουργεία. Μιλάμε δηλαδή για επιτυχημένα κυβερνητικά στελέχη, στον τομέα που τους ανατέθηκε, αλλιώς δεν μπορεί να εξηγηθεί λογικά, η πολιτική τους προαγωγή!

Το ΥΠΑΑΤ είναι το σπουδαιότερο παραγωγικό υπουργείο και με την ανάλογη σοβαρότητα θα έπρεπε να το αντιμετωπίζει, η εκάστοτε πολιτική ηγεσία της πατρίδας μας.

Με μόλις ενάμιση χρόνο θητεία, με πολλά θεσμικά ζητήματα ανοιχτά, με την πανδημία του COVID-19 σε εξέλιξη κι εν μέσω διαπραγματεύσεων για τη νέα ΚΑΠ, δεν αλλάζει η πολιτική ηγεσία του υπουργείου, όταν αυτή θεωρείται επιτυχημένη!

Κοιτάμε όμως μπροστά!

Με την παρούσα επιστολή θέλουμε να σας ενημερώσουμε, για τα σημαντικότερα θέματα που είχαμε θέσει στον προκάτοχό σας κ. Μ. Βορίδη, στον ενάμιση χρόνο που προηγήθηκε και τα οποία δεν έχουν ικανοποιηθεί πλήρως μέχρι σήμερα, επισυνάπτοντας τα αντίστοιχα έγγραφα.
  • Υποχρεωτική σύναψη συμφωνητικών στις αγοραπωλησίες γάλακτος, με αναγραφή τιμής.
  • Παρατηρήσεις στη διαβούλευση για τις αθέμιτες εμπορικές πρακτικές.
  • Υπομνήματα σχετικά με τις αποζημιώσεις για την εξυγίανση του ζωικού κεφαλαίου.
  • Υπομνήματα σχετικά με τις ενισχύσεις για τον covid-19.
  • Καταρροϊκός πυρετός 2020.

ΤΑ Δ.Σ. ΤΩΝ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ Α.Μ.Θ.
  • ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Δ. Κ. ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ
  • ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Δ. ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ
  • ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Ν. ΚΑΒΑΛΑΣ
  • ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Ν. ΞΑΝΘΗΣ
  • ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Δ. ΙΑΣΜΟΥ
  • ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Δ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ
  • ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ "ΘΡΑΚΩΝ ΑΜΝΟΣ"
  • ΑΓΡΟΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΑΡΡΙΑΝΩΝ


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video