ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Καταγραφή ζημιών από τις έντονες βροχοπτώσεις στους Δήμους Διδυμοτείχου και Ορεστιάδας

Καταγραφή ζημιών από τις έντονες βροχοπτώσεις στους Δήμους Διδυμοτείχου και Ορεστιάδας
Ο Δήμος Διδυμοτείχου κατέβαλλε κάθε δυνατή προσπάθεια για την αντιμετώπιση; των επιπτώσεων της πρόσφατης κακοκαιρίας, με πρωταρχικό μέλημα την προφύλαξη της ανθρώπινης ζωής. Στο πλαίσιο της αποτύπωσης των επιπτώσεων της κακοκαιρίας καλεί όλους τους δημότες να δηλώσουν τις ζημιές που έχουν υποστεί στην περιουσία τους.

Για την συνεισφορά στην καταγραφή οι δημότες καλούνται να επικοινωνήσουν με τους παρακάτω τρόπους:;

• Ιδιωτικές περιουσίες: Για την αναφορά και καταγραφή των ζημιών σε ιδιωτικές περιουσίες, μπορούν να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με τον κ. Τεκτονίδη Δημήτριο, υπάλληλο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου, στα παρακάτω τηλέφωνα επικοινωνίας: 2553350650 / 6945817998.

• Επαγγελματικοί χώροι: Για ζημιές και καταστροφές σε επαγγελματικούς χώρους απαιτείται φυσική παρουσία στο γραφείο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου, που βρίσκεται στο ισόγειο του Δημοτικού καταστήματος. Υπεύθυνος καταγραφής είναι ο κ. Τεκτονίδης Δημήτριος.

Ο Δήμος Διδυμοτείχου ενημερώνει ότι πραγματοποιούνται όλες οι απαραίτητες ενέργειες την αντιμετώπιση των συνεπειών της κακοκαιρίας και των ζημιών που προέκυψαν και οι δημότες θα ενημερωθούν για την εξέλιξη των ενεργειών του Δήμου για την στήριξη τους.

Στο Δήμο Ορεστιάδας, οι ιδιοκτήτες των επιχειρήσεων ή των οικιών που επλήγησαν από τις έντονες βροχοπτώσεις στις 11 και 12 Ιανουαρίου 2021 μπορούν να υποβάλλουν αίτημα καταγραφής ζημιών από την αρμόδια επιτροπή του Δήμου είτε ηλεκτρονικά στη διεύθυνση cp@orestiada.gr είτε στο Fax: 2552023248, είτε αυτοπροσώπως στα γραφεία του Δήμου κατόπιν ραντεβού στα τηλέφωνα 2552350369 ή 2552022349.

Τέλος, ο Δήμος Ορεστιάδας παρακαλεί τους κατοίκους του Δήμου, λόγω της μεγάλης ποσότητας νερού που θα εισέλθει από την Βουλγαρία στην χώρα μας από τις περιοχές Ορμενίου (ποταμός Έβρου), περιοχή Κομάρων (ποταμός Άρδας) και για την αποφυγή ατυχημάτων:
  • Να μην πλησιάζουν τους ποταμούς Έβρου και Άρδα και τα αναχώματα αυτών.
  • Να απομακρύνουν έγκαιρα κάθε είδους ζωικού κεφαλαίου - μηχανημάτων και εργαλείων τους από τις παραποτάμιες περιοχές.

Διαβάστε επίσης: Καταγραφή ζημιών από τον Δήμο Αλεξανδρούπολης και την Π.Ε. Έβρου


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video