ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Επιστολή της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης προς τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη

Επιστολή της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης προς τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη
Κύριε Πρωθυπουργέ

Όπως γνωρίζεται σύσσωμος ο λαός του Έβρου διαμέσου των πολιτικών, κοινωνικών, συνδικαλιστικών κ.α. φορέων σας έχει διαμηνύσει και επεξηγήσει σε όλους τους τόνους την πλήρη αντίθεση του στην οποιαδήποτε ίδρυση ή επέκταση δομής μεταναστών με επιχειρήματα που δεν μπορούν να αντικρουστούν με κάθε κοινή λογική.

Το Σωματείο μας επί μια δεκαετία δηλώνει και επεξηγεί την πάγια θέση αντίθεσης σε οποιαδήποτε μορφή διαχείρισης και διαμονής μεταναστών στον νευραλγικό χώρο της Θράκης και ειδικά στην οριογραμμή του Έβρου η οποία αποτελεί την πρώτη και κύρια αμυντική, αποτρεπτική γραμμή εισροής παράνομων μεταναστών στα Εθνικά μας σύνορα αλλά και Ευρωπαϊκά σύνορα.

Σύνορα που εσείς ο ίδιος δώσατε την εντολή ισχυρής φύλαξης τους στην εαρινή ενορχηστρωμένη προσπάθειας παραβίασης τους, που εσείς ο ίδιος θωρακίζεται με την κατασκευή σύγχρονων αποτρεπτικών έργων και προσλήψεις προσωπικού και που εσείς ο ίδιος κατά την επίσκεψή σας με την Ηγεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης στον Έβρο αναδείξατε παγκοσμίως ένα ζήτημα δεκαετιών.

Στα σύνορα αυτά οι Ένοπλες Δυνάμεις, τα Σώματα Ασφαλείας και όλοι οι πολίτες μάχονται καθημερινά ως νέοι ακρίτες στο καθήκον της φύλαξης τους. Ως νέοι ακρίτες αυτού του τόπου σας δηλώνουμε ότι στον Έβρο δεν χωράνε πολιτικές οι οποίες μπορεί να δώσουν διαφορετικά μηνύματα ή να δημιουργηθούν συνθήκες τέτοιες οι οποίες θα επιφέρουν αβεβαιότητα στους υπερασπιστές του και στους κατοίκους του.

Για αυτό Κύριε Πρωθυπουργέ, θεωρούμε αναγκαία και άμεση την ανάκληση της απόφασης αναβάθμισης - επέκτασης των δομών ταυτοποίησης  και προαναχώρησης του Βόρειου Έβρου έτσι ώστε να συνεχίσουμε απρόσκοπτα το έργο που επιτελούμε και να επανέλθει η ηρεμία καθώς και το αίσθημα ασφάλειας των ακριτών Εβριτών. Εμείς ως ακρίτες δώσαμε τις απαντήσεις μας όταν η Πολιτεία μας χρειάστηκε, τώρα απαιτείται η δική σας βούληση να σταματήσει τη δημιουργία αυτής της δομής που μόνο προβλήματα θα δημιουργήσει στο μέλλον.

ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video