ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Απαιτείται άμεση παρέμβαση στο ανάχωμα της Νέας Βύσσας

Απαιτείται άμεση παρέμβαση στο ανάχωμα της Νέας Βύσσας
Η κατασκευή του φράχτη στο ύψος της "Πράσινης πόρτας" έχει δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στο ανάχωμα που προστατεύει από τις πλημμύρες το αγρόκτημα της Νέας Βύσσας.

Να γίνουν άμεσα οι απαραίτητες παρεμβάσεις έτσι ώστε να αποκατασταθούν οι «αστοχίες» με την κατασκευή του «φράχτη» που έγιναν και να θωρακιστεί από τις πλημμύρες ο κάμπος της Νέας Βύσσας, απαιτεί ο Αγροτικός Σύλλογος της περιοχής.

Η ανακοίνωση του Αγροτικού Συλλόγου Νέας Βύσσας:

«Η κατασκευή του φράχτη στο ύψος της "Πράσινης πόρτας" έχει δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στο ανάχωμα που προστατεύει από τις πλημμύρες το αγρόκτημα της Νέας Βύσσας.

Δικαιολογημένα οι κάτοικοι της Νέας Βύσσας ανησυχούν. Βρισκόμαστε στην "καρδιά" του χειμώνα και η πιθανότητα να κατεβάσει νερά ο Έβρος ή ο Άρδας είναι μεγάλη.

Καλούμε τους εμπλεκόμενους φορείς άμεσα να προχωρήσουν στις απαραίτητες παρεμβάσεις έτσι ώστε να αποκατασταθούν οι "αστοχίες" με την κατασκευή του "φράχτη" που έγιναν και να θωρακιστεί από τις πλημμύρες ο κάμπος της Νέας Βύσσας».

Φωτογραφία: radioevros.gr


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video