ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Πρωτοβουλία Κελέτση για την εξεύρεση λύσης στο θέμα του ΚΥΤ Φυλακίου

Πρωτοβουλία Κελέτση για την εξεύρεση λύσης στο θέμα του ΚΥΤ Φυλακίου
Πρωτοβουλία εξεύρεσης λύσης στο θέμα του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης (ΚΥΤ) πολιτών τρίτων χωρών στον οικισμό Φυλάκιο Ορεστιάδας, εν όψει της επίσκεψης του Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου Νότη Μηταράκη στον Έβρο, ανέλαβε ο Βουλευτής Έβρου της Νέας Δημοκρατίας Σταύρος Κελέτσης.

Στο πλαίσιο αυτό ο βουλευτής επισκέφθηκε χθες (7/1/2021) και είχε συνεργασία με τον Δήμαρχο Ορεστιάδας κ. Βασίλη Μαυρίδη και τον Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας Υγείας ΑΜ-Θ κ. Κώστα Βενετίδη και αντάλλαξαν απόψεις.


Νωρίτερα ο βουλευτής είχε επισκεφτεί το ΚΥΤ Φυλακίου όπου ενημερώθηκε από τον Διοικητή του κ. Κωνσταντίνο Δημητριάδη για τα προβλήματα λειτουργίας του Κέντρου και τις ελλείψεις βασικών υποδομών και προσωπικού. Ο κ. Κελέτσης συναντήθηκε με εκπροσώπους των εργαζομένων του ΚΥΤ και το ιατρικό προσωπικό (που του ανέπτυξαν τα προβλήματά τους και τις πιεστικές συνθήκες εργασίας) και  ξεναγήθηκε στους χώρους του, διαπιστώνοντας την ανάγκη ενίσχυσης των υποδομών.


Σήμερα (8/1/2021) ο Σταύρος Κελέτσης συναντήθηκε με τον κ. Νότη Μηταράκη στο Υπουργείο Μετανάστευσης, όπου του ανέπτυξε τις θέσεις των φορέων του νομού, και του τόνισε πως όλοι στον Έβρο συμφωνούν στην ανάγκη αναβάθμισης και ενίσχυσης των υποδομών του ΚΥΤ και πρόσληψης επιπλέον προσωπικού και ότι το σημείο στο οποίο υπάρχει κάθετη αντίθεση, και στο οποίο θα πρέπει αυτός να υποχωρήσει είναι το θέμα της πληθυσμιακής μεγέθυνσης της δομής. Ο υπουργός άκουσε με ενδιαφέρον τον βουλευτή και δήλωσε ότι κατά την επίσκεψή του στο Νομό Έβρου θα ανταλλάξει απόψεις με όσο το δυνατόν περισσότερους φορείς και θα ακούσει τις προτάσεις τους.


Μετά το τέλος της συνάντησης ο Σταύρος Κελέτσης δήλωσε: «Ως Βουλευτής του Νομού Έβρου και μέλος του Ελληνικού Κοινοβουλίου οφείλω να συμπεριφέρομαι υπεύθυνα και όχι με κραυγές, και να εργάζομαι στην κατεύθυνση της εξεύρεσης λύσης στα προβλήματα που ανακύπτουν, με γνώμονα αποκλειστικά το συμφέρον της περιοχής, και όχι να συμβάλλω με τη στάση μου στη δημιουργία αδιεξόδων». 


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video