ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Βίντεο - αφιέρωμα στους Τρεις Ιεράρχες από μαθήτριες του 3ου Γυμνασίου Αλεξανδρούπολης

Βίντεο - αφιέρωμα στους Τρεις Ιεράρχες από μαθήτριες του 3ου Γυμνασίου Αλεξανδρούπολης
Στο πλαίσιο του μαθήματος των Θρησκευτικών οι μαθήτριες της Γ΄ τάξης του 3ου Γυμνασίου "Δόμνα Βισβίζη" Δασκαλογιαννάκη Χάιντη, Μίντογλου Ελένη και Ντάσκαρη Μαρία, με υπεύθυνη καθηγήτρια τη Θεολόγο κ. Γιαννάκου Κωνσταντία, ετοίμασαν ένα βίντεο αφιερωμένο στους Τρεις Ιεράρχες, τους προστάτες της παιδείας και των γραμμάτων και το απέστειλαν στον Σεβ. Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμο.

Ο Σεβασμιώτατος εξεπλάγη ευχάριστα για την πρωτοτυπία και την σύγχρονη ματιά με την οποία οι μαθήτριες της πόλης μας επικαιροποιούν τα μηνύματα των Τριών Ιεραρχών, ιδιαίτερα για τις απόψεις τους για το διαδίκτυο, για την καραντίνα και την πανδημία.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμος συγχαίρει δημόσια τις μαθήτριες Χάιντη, Ελένη και Μαρία για την επιμελή και πρωτότυπη αυτή εργασία τους, καθώς την Διευθύντρια του Γυμνασίου κ. Ευφροσύνη Παταπάτη και την επιβλέπουσα καθηγήτρια, θεολόγο κ. Κωνσταντία Γιαννάκου για την έμπνευση που δίνουν στους μαθητές τους.

Ο Σεβασμιώτατος προτρέπει δε και τους άλλους μαθητές των σχολείων μας να παραδειγματιστούν και να ψάξουν τη ζωή και τα έργα των Τριών μεγάλων αυτών Ιεραρχών που είναι επίκαιροι ακόμα και 1600 χρόνια μετά την κοίμησή τους.

Περισσότερα στην ιστοσελίδα του Γυμνασίου εδώ.

Δείτε το βίντεο:Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video