ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Απόστολος Δαβής: «Ένας ιχθυολόγος - μελισσοκόμος Γενικός Γραμματέας του Δήμου Σουφλίου»

Απόστολος Δαβής: «Ένας ιχθυολόγος - μελισσοκόμος Γενικός Γραμματέας του Δήμου Σουφλίου»
Με έκπληξη ακούσαμε στην χθεσινή διαδικτυακή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, τον Δήμαρχο Σουφλίου, να ανακοινώνει έναν επιλαχών Δημοτικό Σύμβουλο της παράταξής του, με μοναδική εργασιακή εμπειρία του την ενασχόληση του με την μελισσοκομική και σπουδές ιχθυολογίας, ως τον νέο Γενικό Γραμματέα του Δήμου Σουφλίου.

Πρωτίστως ο Γενικός Γραμματέας πρέπει να έχει πολυετή εργασιακή εμπειρία, γνώσεις τοπικής αυτοδιοίκησης, ηγετικές δεξιότητες, ώστε να μπορεί να αντεπεξέλθει στα απαιτητικά καθήκοντά του και η θέση του να μην είναι μια διαδικασία εξόφλησης προεκλογικών γραμματίων.

Και αναρωτιέμαι:
  1. Μπορεί να οργανώσει και να συντονίσει υπηρεσίες, δράσεις και υπαλλήλους ένας άνθρωπος με μηδέν εργασιακή εμπειρία;
  2. Μπορεί ένας μελισσοκόμος να βελτιώσει την απόδοση του στελεχιακού δυναμικού;
  3. Μπορεί ένας ιχθυολόγος να δίνει οδηγίες και κατευθύνσεις στις υπηρεσίες του Δήμου;
  4. Μπορεί ένας επιλαχών δημοτικός σύμβουλος, που η λαϊκή βούληση δεν τον έκρινε ικανό να διοικήσει τον Δήμο, να εξασφαλίσει με αποδοτικό τρόπο την αποτελεσματικότητα και την επίτευξη των περιοδικών στόχων και προγραμμάτων, που αποφασίζονται από τα πολιτικά όργανα του Δήμου; Νομιμοποιείται;

Με έκπληξη ωστόσο ακούγαμε χθες και τον Δήμαρχο, ευρισκόμενος σε σύγχυση και σε πανικό, με καφενειακές εκφράσεις, μη αντιλαμβανόμενος ότι βρίσκεται σε συνεδρίαση Δημοτικού συμβουλίου έστω και διαδικτυακά, να τα έχει μπερδεμένα στο μυαλό του, λέγοντας ότι έχουν υποβληθεί- εγκριθεί 14 έργα στο αναπτυξιακό πρόγραμμα "Αντώνης Τρίτσης"! Μη γνωρίζοντας (;) ότι είναι ο τελευταίος Δήμος στην Ελλάδα στην απορρόφηση κονδυλίων στο συγκεκριμένο πρόγραμμα;

Μάλλον βλέπει όνειρα θερινής νυκτός. Η ανεπάρκεια τους δεν έχει όρια.

Απόστολος Δαβής
Δημοτικός Σύμβουλος Σουφλίου
Μέλος Δ.Σ. ΠΕΔ ΑΜ-Θ


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video