ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Δήμος Αλεξανδρούπολης: 100.000 ευρώ για Χριστουγεννιάτικες δράσεις εν μέσω ύφεσης και καραντίνας!

Δήμος Αλεξανδρούπολης: 100.000 ευρώ για Χριστουγεννιάτικες δράσεις εν μέσω ύφεσης και καραντίνας!
Για «Χριστουγεννιάτικο Πάρτι» απευθείας αναθέσεων ύψους 100.000 ευρώ από τη δημοτική αρχή Αλεξανδρούπολης, με πρόσχημα τη διοργάνωση εκδηλώσεων για τον εορτασμό των Χριστουγέννων, που φέτος θα είναι πολύ περιορισμένες λόγω των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού, κάνει λόγο η δημοτική παράταξη "Πόλη και Πολίτες".

Αναλυτικά η ανακοίνωση της παράταξης "Πόλη και Πολίτες":

«Χριστουγεννιάτικο Πάρτι… απευθείας αναθέσεων!

Τη στιγμή που πολλοί συνδημότες μας αντιμετωπίζουν οικονομική στενότητα και αγωνιούν για το μέλλον λόγω των δύσκολων καταστάσεων που οι περισσότεροι από εμάς βιώνουμε, η Δημοτική Αρχή Αλεξανδρούπολης προχώρησε σε ακόμη μια σπατάλη χρημάτων των δημοτών, για την διοργάνωση εκδηλώσεων με την ονομασία "Άγιες μέρες των Χριστουγέννων".

Περίπου 100.000 ευρώ θα ξοδευτούν για τις εκδηλώσεις αυτές, ποσό το οποίο ενέκρινε εκτάκτως χθες Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου η Οικονομική Επιτροπή.

Με χαρακτηριστική καθυστέρηση ο Δήμαρχος και οι συνεργάτες του έφεραν ως έκτακτο τελικά, το σχετικό θέμα στην Οικονομική Επιτροπή με την αιτιολογία του περιορισμένου χρόνου και τον μανδύα των πολύ ειδικών συνθηκών ελέω πανδημίας Covid-19 και μάλιστα με τη γνωστή "βουβή" διαδικασία δια περιφοράς.

Με βάση αυτή την αιτιολόγηση "τεμάχισε" σε επιμέρους εργασίες, μέχρι το ύψος των απευθείας αναθέσεων, τις δράσεις για τα Χριστούγεννα, και μάλιστα τα υλικά τα οποία θα πληρώσουν οι δημότες και κοστίζουν 71.800 €, δε θα μείνουν μετά το πέρας των εκδηλώσεων, ως περιουσιακό υλικό στον Δήμο.

Το οξύμωρο είναι πως θα ξοδευτούν 23.500 € με απευθείας ανάθεση για το στήσιμο 4 φωτεινών εικαστικών δράσεων τη στιγμή που δεν θα επιτρέπονται συναθροίσεις ή ελεύθερες μετακινήσεις πριν τις αρχές του έτους.

Φυσικά η παράταξη μας δεν θα συμμετέχει σε αυτή την ευφάνταστη πανάκριβη παρωδία παραπλάνησης, για να ξοδευτούν τόσα πολλά χρήματα, χωρίς ουσιαστικό αντίκρισμα προς τους δημότες και διαχρονικά οφέλη για τον Δήμο.

Οι εκπρόσωποι της παράταξής μας ψήφισαν αρνητικά στα δύο αυτά θέματα.

Αντιθέτως δώσαμε τη θετική μας ψήφο για την προμήθεια επιπλέον ηλεκτρολογικού υλικού για τα Χριστούγεννα, την ενημέρωση των πολιτών σχετικά με το εμβόλιο του Covid-19, τη διεκδίκηση βράβευσης του Δήμου.

Κατά τα άλλα… "Η φράση ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ δεν περιλαμβάνεται στο λεξιλόγιο της παράταξης μας"… μας έλεγαν».


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video