ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Π. Μιχαηλίδης: Να δοθεί στο Παιδικό Χωριό SOS Θράκης μέρος των 16.500 € από την επιχορήγηση στον Σύλλογο Εργαζομένων Δήμου Αλεξανδρούπολης

Π. Μιχαηλίδης: Να δοθεί στο Παιδικό Χωριό SOS Θράκης μέρος των 16.500 € από την επιχορήγηση στον Σύλλογο Εργαζομένων Δήμου Αλεξανδρούπολης
Το ποσό των δεκαέξι χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ (16.500) αποφάσισε με ομόφωνη απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής να δώσει ο Δήμος Αλεξανδρούπολης ως επιχορήγηση στον Σύλλογο Εργαζομένων του Δήμου, για την πραγματοποίηση κοινωνικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων, μετά από αίτηση που υπέβαλλε στη δημοτική αρχή.

Το ποσό αυτό δίνεται τα τελευταία χρόνια από τον Δήμο Αλεξανδρούπολης σύμφωνα με το άρθρο 202 του Ν.3463/06, σύμφωνα με το οποίο με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου είναι δυνατή η παροχή χρηματικών επιχορηγήσεων σε πρωτοβάθμιες συνδικαλιστικές οργανώσεις εργαζομένων στον οικείο Δήμο για την πραγματοποίηση κοινωνικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων.

Κάθε χρόνο το μεγαλύτερο μέρος της επιχορήγησης των 16.500 € καλύπτει τα έξοδα της εκδήλωσης για την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του συλλόγου η οποία γίνεται σε κάποιο ξενοδοχείο ή και κέντρο διασκέδασης της περιοχής.

Ειδικά φέτος που οι υγειονομικές συνθήκες δεν επιτρέπουν ανάλογες εκδηλώσεις, μέρος του ποσού της επιχορήγησης καλό είναι να δοθεί για κάποιο φιλανθρωπικό σκοπό, με προτεινόμενο το Παιδικό Χωριό SOS Θράκης στο Αρίστηνο της Αλεξανδρούπολης.

Με το δεδομένο το γεγονός ότι Σύλλογος Εργαζομένων του Δήμου Αλεξανδρούπολης δεν μπορεί από το καταστατικό του να προβεί σε ανάλογες δωρεές, θα πρέπει να τροποποιηθεί η σχετική απόφαση της οικονομικής επιτροπής.

Παύλος Α. Μιχαηλίδης
Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video