ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Καταγγελία του ΚΚΕ για τη νέα απειλή με πρόστιμο από τη δημοτική αρχή Αλεξανδρούπολης

Καταγγελία του ΚΚΕ για τη νέα απειλή με πρόστιμο από τη δημοτική αρχή Αλεξανδρούπολης
Εμπνευσμένη από το κρεσέντο αυταρχισμού της κυβέρνησης, η δημοτική αρχή Αλεξανδρούπολης δίνει συνέχεια στην απαράδεκτη επιχείρηση φίμωσης του ΚΚΕ και στοχοποίησης των μελών του, απειλώντας ξανά με πρόστιμο την Τομεακή Επιτροπή Έβρου του ΚΚΕ για την ανάρτηση πανό!

Θυμίζουμε πως η δημοτική αρχή Αλεξανδρούπολης είχε απειλήσει και τον περασμένο Ιούλιο το ΚΚΕ με επιβολή προστίμου, για πανό και αφίσες που ενημέρωναν για την πολιτική ομιλία - συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στις 17 Ιούνη στην πλατεία του Φάρου Αλεξανδρούπολης με κεντρικό ομιλητή τον Γενικό Γραμματέα της Κ.Ε. του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα (βλέπε εδώ).

«Ξεκαθαρίζουμε προς πάσα κατεύθυνση πως δεν θα σταματήσουμε τη δράση μας, δεν τρομοκρατούμαστε από αυτές τις μεθοδεύσεις», τονίζει σε ανακοίνωσή της η Τομεακή Επιτροπή Έβρου του ΚΚΕ, καταγγέλλοντας τη νέα απειλή με πρόστιμο από τη δημοτική αρχή Αλεξανδρούπολης.


Αναλυτικά η ανακοίνωση - καταγγελία της Τ.Ε. Έβρου του ΚΚΕ:

«"ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ. ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΣ, ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΚΚΕ".

Αυτό το σύνθημα ανέγραφε το πανό του Κόμματος που ενεργοποίησε για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες τα "αντανακλαστικά" της δημοτικής αρχής Αλεξανδρούπολης, που αφού το κατέβασε, ζητάει επιπλέον και εξηγήσεις και απειλεί με επιβολή προστίμου!

Η συγκεκριμένη ενέργεια της δημοτικής αρχής έρχεται σε μια περίοδο που το κρεσέντο αυταρχισμού της κυβέρνησης κορυφώνεται, προχωρώντας σε συνεχή μέτρα περιστολής συνδικαλιστικών και πολιτικών ελευθεριών με πρόσχημα την πανδημία, ακριβώς για να κρύψει τις εγκληματικές της ευθύνες στη διαχείριση της πανδημίας. Που, ενώ δεν παίρνει τα αναγκαία μέτρα προστασίας της υγείας του λαού, την ίδια ώρα προωθεί τις νέες αντεργατικές "ανατροπές του αιώνα" με την κατάργηση του 8ωρου, τις απλήρωτες υπερωρίες κ.ά. και παράλληλα φέρνει στο προσχέδιο του νέου κρατικού προϋπολογισμού νέα μεγάλη μείωση των δαπανών για την υγεία το 2021!!!

Η απειλή επιβολής προστίμου γίνεται σε μια περίοδο που η Αλεξανδρούπολη ετοιμάζεται να μετατραπεί για μια ακόμα φορά σε ορμητήριο ΑμερικανοΝΑΤΟϊκών δυνάμεων, που γίνεται μαγνήτης αντιτιθέμενων συμφερόντων, που είναι σε εξέλιξη η ιδιωτικοποίηση του λιμανιού. Την ίδια ώρα που καταρρέει σαν χάρτινος πύργος το παραμύθι της "ανάπτυξης για όλους" με αφορμή το παράδειγμα του ΤΑP, που ενώ ξεκίνησε την εμπορική του λειτουργία πριν λίγο καιρό, η περιοχή μας παραμένει πρώτη σε ενεργειακή φτώχεια, δεν γίνονται καν τα έργα για την τηλεθέρμανση των Φερών.

Αλήθεια, ποιος ενοχλείται τόσο πολύ από τη δράση του ΚΚΕ; Μήπως δεν θέλουν να κακοκαρδίσουν τον αγαπημένο τους πρέσβη;

Στόχος είναι η μάσκα, που σωστά φοράει ο λαός μας για την προστασία του, να μετατραπεί σε φίμωτρο για να μην υπάρχει καμία διεκδίκηση και ανενόχλητη η κυβέρνηση να υλοποιήσει τα αντιλαϊκά της σχέδια. Σε αυτήν την κατεύθυνση, όπως φαίνεται, ευθυγραμμίζεται και η δημοτική αρχή Αλεξανδρούπολης.

Ξεκαθαρίζουμε προς πάσα κατεύθυνση πως δεν θα σταματήσουμε τη δράση μας, δεν τρομοκρατούμαστε από αυτές τις μεθοδεύσεις. Είμαστε πάντα μπροστά στον αγώνα για την προστασία της υγείας του λαού και των δικαιωμάτων του. Καλούμε το λαό της Αλεξανδρούπολης να καταδικάσει με κάθε πρόσφορο τρόπο τη νέα προσπάθεια επιβολής προστίμου και περιορισμού της πολιτικής δράσης του Κόμματος, ανεξάρτητα από τη συμφωνία του με την πολιτική του ΚΚΕ».


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video