ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΔΠΘ: Διαδικτυακή ημερίδα για την υποστήριξη της διδασκαλίας και της μάθησης στα Πανεπιστήμια

ΔΠΘ: Διαδικτυακή ημερίδα για την υποστήριξη της διδασκαλίας και της μάθησης στα Πανεπιστήμια
Τα Γραφεία Υποστήριξης Διδασκαλίας και Μάθησης (ΓΡΑΔΙΜ) του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης και του Πανεπιστημίου Πατρών, στο πλαίσιο του Πρωτοκόλλου Συνεργασίας που έχουν συνυπογράψει, διοργανώνουν την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2020 Διαδικτυακή Ημερίδα με θέμα την υποστήριξη της διδασκαλίας και της μάθησης στα Πανεπιστήμια.

Η Ημερίδα θα εστιάσει στα ζητήματα ίδρυσης των ΓΡΑΔΙΜ στα δύο Πανεπιστήμια, αλλά και στην αποτίμηση της πρώτης φάσης λειτουργίας τους και απευθύνεται στους/στις Αντιπρυτάνεις Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και τα μέλη των ΜΟΔΙΠ των ελληνικών Πανεπιστημίων. Την εκδήλωση θα τιμήσουν με την παρουσία τους ο Γενικός Γραμματέας Ανώτατης Εκπαίδευσης κ. Αποστόλης Δημητρόπουλος και ο Πρόεδρος της Εθνικής Αρχής Ανώτατης Εκπαίδευσης κ. Περικλής Μήτκας.

Θα παρουσιαστούν τα βήματα για την ίδρυση των ΓΡΑΔΙΜ, οι πρώτες δράσεις που πραγματοποιήθηκαν και οι ανάγκες της πανεπιστημιακής κοινότητας, όπως καταγράφονται μέσα από την μέχρι σήμερα εμπειρία λειτουργίας τους. Στην Ημερίδα θα πάρουν μέρος καταθέτοντας τη δική τους εμπειρία σε ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο, Καθηγητές Πανεπιστημίων του εξωτερικού, υπεύθυνοι για τη λειτουργία των αντίστοιχων δομών των Πανεπιστημίων τους. Μετά τις σύντομες παρουσιάσεις, θα ακολουθήσει συζήτηση για τις προοπτικές αυτών των δομών αλλά και τις ενέργειες για την αναβάθμιση της διδασκαλίας στο ελληνικό Πανεπιστήμιο.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video