ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Συνεδριακή Διάσκεψη ΠΕΔ Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης

Συνεδριακή Διάσκεψη ΠΕΔ Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης
Η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) συνεχίζει το πρόγραμμα των «υβριδικών», εξ’ αποστάσεως μέσω τηλεδιάσκεψης Συνεδριακών Διασκέψεων.

Αυτή την εβδομάδα η καρδιά της Τοπικής Αυτοδιοίκησης χτυπά σε Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, την Πέμπτη 19 Νοεμβρίου και Δυτική Ελλάδα και νησιά του Ιονίου, την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου.

Οι Συνεδριακές Διασκέψεις της ΚΕΔΕ με τις Περιφερειακές Ενώσεις Δήμων όλης της χώρας υλοποιεί την απόφασή του Διοικητικού Συμβουλίου για διάλογο και επαναπροσδιορισμό των θέσεων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που θα αποτελέσουν τη βάση του διαλόγου για την διαμόρφωση του νέου νομοσχεδίου για την Πολυεπίπεδη Διακυβέρνηση και τον επαναπροσδιορισμό των αρμοδιοτήτων.

Παράλληλα με εκτενή διάλογο διατυπώνονται οι προτάσεις της Τοπικής Αυτοδιοίκησης σε όλα τα θέματα που τελικά έχουν αντίκτυπο σε κάθε τοπική κοινωνία.

Ο Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, Δημήτρης Παπαστεργίου, τονίζει:

«Η Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι παρούσα σε κάθε πτυχή της καθημερινότητας των πολιτών. Και στις δύο φάσεις της πανδημίας και των απαραίτητων περιοριστικών μέτρων δεν αφήνουμε κανέναν πολίτη μόνο του ενώ παράλληλα κρατάμε ανοιχτούς τους Δήμους μας για να είμαστε χρήσιμοι σε ό,τι κληθούμε να αντιμετωπίσουμε.

Ο ρόλος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στο νέο μοντέλο της Πολυπίπεδης Διακυβέρνησης, η συμμετοχή μας στη διαμόρφωση του νέου ΕΣΠΑ, η οικονομική ανεξαρτησία, η πράσινη ανάπτυξη και το ψηφιακό αποτύπωμα είναι παραπάνω από σημαντικός και με τις Συνεδριακές μας Διασκέψεις καταγράφουμε τις θέσεις των αιρετών όλης της Ελλάδας.

Μέσα από τον δημοκρατικό διάλογο και την παρέμβασή της, η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα είναι βασικός πυλώνας της ανάπτυξης της χώρας και της βελτίωσης της ποιότητας ζωής όλων των Ελλήνων».

Οι Συνεδριακές διασκέψεις μεταδίδονται μέσα από τη σελίδα της ΚΕΔΕ εδώ και το κανάλι της Ένωσης στο YouTube εδώ.

Το πρόγραμμα της 4ης Συνεδριακής Διάσκεψης - ΠΕΔ Αν. Μακεδονίας - Θράκης:

Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2020

10:00 Χαιρετισμός Προέδρου ΠΕΔ Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης, Βασίλη Μαυρίδη, Δημάρχου Ορεστιάδας

10:15 Έναρξη Συνεδριακής Διαδικασίας από τον Υπουργό Εσωτερικών Παναγιώτη Θεοδωρικάκο

10:30 Ομιλία Προέδρου Κ.Ε.Δ.Ε. Δημήτρη Παπαστεργίου, Δημάρχου Τρικκαίων

11:00 Πεντάλεπτες Τοποθετήσεις Αυτοδιοικητικών παρατάξεων
  • «Σύγχρονοι Ισχυροί Δήμοι»
  • «Αυτοδιοικητικό Κίνημα»
  • «Προοδευτική Αυτοδιοικητική Συνεργασία»
  • «Νέα Αυτοδιοίκηση»
  • «Λαϊκή Συσπείρωση»
  • «Συντονισμός Αιρετών»

11:30 Τοποθέτηση Υφυπουργού Εσωτερικών, Θεόδωρου Λιβάνιου

11:45 Θεματικές εισηγήσεις
  • Οικονομικά
  • Αναπτυξιακά
  • Θεσμικά
  • Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση

13:00 Παρέμβαση Γενικού Γραμματέα ΥΠΕΣ, Μιχάλη Σταυριανουδάκη
Πεντάλεπτες Παρεμβάσεις συνέδρων
Συμπεράσματα - Λήξη Εργασιών


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video