ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Περιμένοντας το... τρίτο κύμα

Περιμένοντας το... τρίτο κύμα
της Ευγενίας Ηλιοπούλου

Οι επιστήμονες μας προετοιμάζουν για το τρίτο κύμα της πανδημίας. Αυτό ξέρουν, αυτό μας λένε, και εμείς, που δύσκολα βρίσκουμε τον οικονομικό, ψυχολογικό και κοινωνικό βηματισμό, ατενίζουμε με αισιοδοξία το μέλλον. Δοκιμαστήκαμε, μάθαμε από τα λάθη μας, επουλώσαμε τα τραύματα μας και θωρακιζόμαστε για το άγνωστο και επικίνδυνο νέο κύμα. Φροντίζουμε τους αγαπημένους μας, κρατάμε αποστάσεις από τις εστίες μόλυνσης και ελπίζουμε! Θα τα καταφέρουμε;

Μην απελπίζεσαι και δεν θα αργήσει... να έρθει η καινούργια μέρα, η χαραυγή! Τα λόγια και η μουσική του Τσιτσάνη είναι μία υπενθύμιση ότι ο λαός μας δοκιμάστηκε πολλές φορές και όμως άντεξε. Κρύβει μία ακαταμάχητη αισιοδοξία και μία ελπίδα. Η πορεία μας στον κόσμο συνεχίζεται. Μία καινούργια αγάπη θα ξαναρχίσει φτάνει να κάνουμε λιγάκι υπομονή! Το αγαπημένο τραγούδι ηχεί απαλά στα κουρασμένα, από την καθημερινή φορτωμένη με άγνωστους και τρομακτικούς επιστημονικούς όρους ανάλυση, αυτιά μου.

Οφείλω να ενημερωθώ πράγματι αλλά, ως άνθρωπος και ως γιατρός, δεν μπορώ να μην ανησυχήσω. Θα λυγίσει το ηρωικό ΕΣΥ; Που θα πάει η χώρα μας; Ποιες είναι οι πραγματικές διαστάσεις της καραντίνας; Τι στάση θα κρατήσει το Υπουργείο Υγείας στο καινούργιο πανδημικό κύμα; Τόσος κόσμος οδηγείται στην ανεργία (26%). Τόσοι συνάνθρωποι μας είναι καταδικασμένοι στην απραξία και στον οικονομικό μαρασμό. Πόσοι άνθρωποι θα φύγουν άδοξα λόγω αδυναμίας του κράτους να ανταποκριθεί στα καινούργια δεδομένα; Τι έγιναν τα σχέδια διάσωσης στην σκιά των θανατηφόρων στατιστικών; Η απομόνωση μας, στον προστατευτικό χώρο του σπιτιού μάς ρίχνει ψυχολογικά. Πόσοι, που είχαν σε λανθάνουσα μορφή κατάθλιψη, θα αναγκαστούν να προχωρήσουν σε φαρμακευτική αγωγή και ψυχιατρική επίβλεψη; Ποιοι νιώθουν ότι η θαλπωρή σε συνδυασμό με την φτώχεια και την απομόνωση μετατρέπονται σε αδίστακτο εχθρό που μας συντρίβει; Πόσο ηλίθιοι νιώθουμε όταν οι κυβερνώντες που άργησαν να πάρουν μέτρα, καπηλεύονται τα αποτελέσματα ιδρώτα και αίματος τόσων λειτουργών Υγείας; Τολμάνε, απευθύνονται και πιέζουν. Αναπαράγουν το "θαύμα" του εμβολίου. Κυριαρχεί η ατομική και μόνο μας ευθύνη! "Ξεχνάνε" την καταστροφή μας και μας προτρέπουν να κάνουμε το εμβόλιο; Πόσοι από εμάς θα αντέξουν για να το κάνουν;

Μην ξεγελιόμαστε! Οικονομική συναλλαγή είναι και όχι σωτήριο βήμα η επίταξη ιδιωτικών δομών υγείας απέναντι στον κοινό μας εχθρό. Τον κορωνοϊό! Πόσο περήφανοι είναι οι αποτυχημένοι κυβερνώντες που επέλεξαν να μιλάνε μόνο για δικές τους αποκλειστικές επιτυχίες όταν την ζωή μας τη μεταφράζουν σε λεφτά; Την καταστροφή και τον αποδεκατισμό μας το μετατρέπουν σε κέρδος;


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video