ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Αλεξανδρούπολη: Επανέναρξη αιμοληψιών στη Δημοτική Πινακοθήκη

Αλεξανδρούπολη: Επανέναρξη αιμοληψιών στη Δημοτική Πινακοθήκη
Η Υπηρεσία Αιμοδοσίας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης σε συνεργασία με τον Δήμο Αλεξανδρούπολης για να διευκολύνει τους συμπολίτες μας να συνεχίσουν να προσφέρουν αίμα δημιούργησαν (όπως και στην πρώτη καραντίνα) αίθουσα αιμοδοσίας στο χώρο που προορίζεται για την λειτουργία της Πινακοθήκης του Δήμου. Βρίσκεται στο χώρο που ήταν η παλιά βιβλιοθήκη στην οδό Τζαβέλλα 6 (το δρόμο που οδηγεί από τη λεωφόρο Δημοκρατίας προς την πλατεία Ελευθερίας και τον σιδηροδρομικό σταθμό στο λιμάνι).

Οι υπηρεσίες αιμοδοσίας λαμβάνουν όλα τα μέτρα αποφυγής της διασποράς του νέου ιού SARS-CoV-19 και την προστασία της υγείας των αιμοδοτών.

Καλούνται όλοι οι τακτικοί αιμοδότες, αυτοί που ξεχάστηκαν και αυτοί που θέλουν να δώσουν αίμα για πρώτη φορά, στο χώρο της νέας Δημοτικής Πινακοθήκης, τις καθημερινές από τις 8:30 το πρωί μέχρι τις 2:00 το μεσημέρι.

Η έναρξη αιμοληψιών ξεκινά την Δευτέρα 9 Νοεμβρίου.


Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αλεξανδρούπολης καλεί όλους τους τακτικούς αιμοδότες και όλους όσους θέλουν να δώσουν αίμα, να προσέρχονται στο χώρο της νέας Δημοτικής Πινακοθήκης (οδός Τζαβέλλα 6), τις καθημερινές (Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή) και το Σάββατο, από τις 8:30 π.μ. μέχρι τις 2:00 μ.μ.

Παράλληλα θα συνεχιστεί κανονικά η λειτουργία της Αιμοδοσίας εντός του νοσοκομείου.

ΩΡΑΡΙΟ ΑΙΜΟΛΗΨΙΩΝ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ
8.30 - 14.30 όλες τις ημέρες εκτός Σαββάτου.
17.30 - 20.30 Τετάρτη, Σάββατο, Κυριακή, Αργίες.

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ
8.30 - 14.00 όλες τις καθημερινές και το Σάββατο


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video