ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Στο πλευρό του Αγροτικού Συλλόγου Τριγώνου το ΚΚΕ Έβρου και η ΟΑΣΕ

Στο πλευρό του Αγροτικού Συλλόγου Τριγώνου η Τ.Ε. Έβρου του ΚΚΕ και η ΟΑΣΕ
Αλληλέγγυοι στον Αγροτικό Σύλλογο Τριγώνου και στον Πρόεδρό του, στον οποίο επιβλήθηκε εξοντωτικό πρόστιμο ύψους 3.000 ευρώ για τη διοργάνωση συγκέντρωσης διαμαρτυρίας ενάντια στο κλείσιμο του υποκαταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς στα Δίκαια, στέκονται η Τ.Ε. Έβρου του ΚΚΕ και η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Έβρου (ΟΑΣΕ), και απαιτούν την διαγραφή του προστίμου.

Σε ανακοίνωσή της η Τ.Ε. Έβρου του ΚΚΕ αναφέρει:

«Η Τ.Ε. Έβρου του ΚΚΕ καταγγέλλει την επιβολή προστίμου ύψους 3.000 ευρώ στον Πρόεδρο του Αγροτικού Συλλόγου Τριγώνου για τη διοργάνωση συγκέντρωσης διαμαρτυρίας ενάντια στο κλείσιμο του υποκαταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς στα Δίκαια.

Η εξέλιξη αυτή αποτελεί μια πρωτοφανή προσπάθεια παρεμπόδισης της συνδικαλιστικής δράσης. Η συμβολική παράσταση διαμαρτυρίας ενάντια σε ακόμα ένα χτύπημα ερήμωσης της υπαίθρου βαφτίστηκε από την Αστυνομία ως "σταθερή συνάθροιση"!!! και αφού δεν διαλύθηκε με διαταγές, εκ των υστέρων θεωρήθηκε σκόπιμο να επιβληθεί στον Πρόεδρο πρόστιμο ύψους 3.000 ευρώ!

Σε μια περίοδο που στον νομό διώκονται μέλη του Κόμματος - με πρόσχημα μερικές αφίσες και ένα πανό - σε μια περίοδο που η δημοτική αρχή της Αλεξανδρούπολης, καλεί σε υποβολή επεξηγήσεων την Τ.Ε. Έβρου λόγω δήθεν διενέργειας διαφήμισης σε δημόσιο χώρο, την ίδια στιγμή διώκεται μια παράσταση διαμαρτυρίας στα ακριτικά Δίκαια από ένα Αγροτικό Σύλλογο.

Γίνεται πια εμφανές πως η πολιτική δράση διώκεται, όπως διώκεται και κάθε οργανωμένη αντίδραση που θίγει τα συμφέροντα του κεφαλαίου που και αυτή η Κυβέρνηση υπηρετεί. Γίνεται εμφανές που αποσκοπούν οι διατάξεις για τις συναθροίσεις, σίγουρα όχι στον περιορισμό του κορωνοϊού αλλά στο χτύπημα κάθε συλλογικής δράσης, στην προσπάθεια επιβολής σιγής νεκροταφείου.

Και επειδή ακριβώς τους ενοχλεί προσπαθούν να χτυπήσουν και να κάμψουν πρωτοπόρους αγωνιστές που δεν σιωπούν, αλλά διεκδικούν συλλογικά οργανωμένα και με όλα τα μέτρα ασφάλειας, εκθέτοντας την Κυβέρνηση και τα τσιράκια της.

Θα το ήθελαν πολύ να κλειστούμε φοβισμένοι στα σπίτια μας αφήνοντας έρμαιο τις ζωές μας στα χέρια αυτών που θυσιάζουν τα πάντα στο βωμό του κέρδους. Δεν θα τους κάνουμε την χάρη.

Απαιτούμε να παρθεί τώρα πίσω το πρόστιμο της ντροπής!!!

Το δικαίωμα στην διεκδίκηση είναι κερδισμένο με αίμα, δεν παίρνεται πίσω με γελοίες δικαιολογίες, ούτε με πρόστιμα και δίκες.

Απαιτούμε τώρα η Κυβέρνηση να μεριμνήσει ώστε να σταματήσει η ερήμωση της υπαίθρου και όχι να κυνηγά αυτούς που δεν τα παράτησαν, έμειναν στα χωριά τους και δίνουν τον δικό τους άνισο αγώνα επιβίωσης.

Καλούμε κάθε δημοκράτη, κάθε σκεπτόμενο άτομο να ενώσει την φωνή του με τους φορείς και τα σωματεία που απαιτούν ΤΩΡΑ την διαγραφή του προστίμου.

Στεκόμαστε αλληλέγγυοι στον Πρόεδρο και στον Αγροτικό Σύλλογο που παλεύει ενάντια στην πολιτική της Κυβέρνησης που ξεκληρίζει τα χωριά μας».

Η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Έβρου «Η Ενότητα»:

«Είμαστε στο πλευρό του Αγροτικού Συλλόγου Τριγώνου.

Να ακυρωθεί το πρόστιμο της ντροπής.

Είμαστε κάθετα αντίθετοι με την απόφαση να επιβληθεί στον Πρόεδρο του Αγροτικού Συλλόγου Τριγώνου το εξοντωτικό πρόστιμο των 3000 ευρώ επειδή ο Σύλλογος πρωτοστάτησε ώστε να μην κλείσει το υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στα Δίκαια,που σταματά τη λειτουργία του τις επόμενες μέρες, συνεχίζοντας μια θλιβερή πορεία αποψίλωσης, ερήμωσης και υποβάθμισης της περιοχής μας.

Η κραυγή αγωνίας του Αγροτικού Συλλόγου Τριγώνου "Όχι στην ερήμωση της υπαίθρου" είναι και δικιά μας κραυγή. Μας πονάει όλους που βλέπουμε τον τόπο μας να αποψιλώνεται από υπηρεσίες και να ερημώνει. Πάει πολύ η κυβέρνηση που μας οδήγησε σε αυτή την κατάσταση να προσπαθεί τώρα με αγροτοδικεία και εξοντωτικά πρόστιμα να μας φιμώσει.

Εκφράζοντας όλους τους βιοπαλαιστές αγρότες και κτηνοτρόφους της περιοχής μας απαιτούμε να ακυρωθεί το πρόστιμο που επιβλήθηκε στο πρόεδρο του Αγροτικού Συλλόγου Τριγώνου από το Αστυνομικό τμήμα Δικαίων και δηλώνουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι δεν πρόκειται να μας τρομοκρατήσουν.

Είμαστε υποχρεωμένοι και το αισθανόμαστε ως καθήκον να αντισταθούμε στις πολιτικές που οδηγούν τον τόπο μας στον μαρασμό και την μικρομεσαία αγροτιά στο ξεκλήρισμα.

Καλούμε κάθε σωματείο, κάθε φορέα, να ενώσει την φωνή του μαζί μας, να απαιτήσει να διαγραφεί το πρόστιμο της ντροπής, να απαιτήσει λύσεις για να σταματήσει ο μαρασμός της υπαίθρου».


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video