ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Πόλη & Πολίτες: Η Δημοτική Αρχή επιλέγει τα βουβά Δημοτικά Συμβούλια διότι δεν έχει τι να πει

Πόλη & Πολίτες: Η Δημοτική Αρχή επιλέγει τα βουβά Δημοτικά Συμβούλια διότι δεν έχει τι να πει
Στη συνέντευξη του Αντιδημάρχου Οικονομικών του Δήμου Αλεξανδρούπολης Γιώργου Κιζιρίδη στο ραδιοφωνικό σταθμό ΜΑΧΙΜUΜ, έλαβε χώρα η ελεεινολόγηση της τοπικής Δημοκρατίας και η πολιτική ασέλγεια επί της έννοιας του Δημοτικού Συμβουλίου, με αποκορύφωμα, τις ραδιοφωνικές αλχημείες για να παρουσιαστεί το μαύρο του κ. Ζαμπούκη και της δημοτικής Αρχής ως άσπρο, προς δόξα της «μαχόμενης δημοσιογραφίας».

Ο δημοσιογράφος που παράλληλα είναι ιδιοκτήτης του ραδιοφωνικού σταθμού αλλά και Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Κολιός, έπαιρνε συνέντευξη από τον αντιδήμαρχο που ανήκει στην ίδια παράταξη με αυτόν, υποστηρίζοντας την απόφασή του να κάνει συμβούλιο δια περιφοράς και όχι δια ζώσης ή τουλάχιστον δια τηλεδιασκέψεως, κατηγορώντας την πλειοψηφία των Δημοτικών Συμβούλων που ΤΟΛΜΗΣΑΜΕ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΜΕ.

Θεωρούμε πως η τακτική αυτή, που συμβαίνει κατ’ επανάληψη, δηλαδή να χρησιμοποιούνται όλα αυτά τα μέσα και οι ιδιότητες από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρη Κολιό προς εξυπηρέτηση των πολιτικών του σκοπιμοτήτων, είναι ηθικά ασυμβίβαστη και αναδεικνύει, και αυτό με τη σειρά του, το έλλειμμα δημοκρατίας στο Δήμο Αλεξανδρούπολης, για το οποίο οι φωνές πληθαίνουν επικίνδυνα τελευταία.

Συγκεκριμένα:

Α) Παρουσίασε την αίθουσα των 200 τ.μ. για τους 41 δημοτικούς συμβούλους, ως ακατάλληλη για συνεδριάσεις, όταν η νομοθεσία ορίζει πολύ λιγότερα τ.μ. ανά άτομο και δη κεκλεισμένων των θυρών.

Β) Πραγματοποιήθηκε την ίδια ημέρα δια ζώσης συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής αποτελούμενη από 9 μέλη, 15 εισηγητές και γραμματέα.

Γ) Αν υποθέσουμε ότι πράγματι κόπτονται για την υγεία των συμβούλων, άραγε γιατί δεν επιλέγουν την τηλεδιάσκεψη με δεδομένο ότι δαπανήσαμε 7.000 € για να μπορούμε να κάνουμε συνεδριάσεις με τηλεδιάσκεψη;

Δ) Μετέθεσε στους Συμβούλους που διαμαρτυρήθηκαν, την ευθύνη των καθυστερήσεων για την μετατροπή των συμβάσεων των καθαριστριών των σχολικών μονάδων, σε πλήρους απασχόλησης. Έτσι εμείς που ανήκουμε στις παρατάξεις της αντιπολίτευσης και απείχαμε έχοντας ως συνέπεια να μην υπάρξει απαρτία και μην πραγματοποιηθεί Δημοτικό Συμβούλιο, έχουμε την ευθύνη για την καθυστέρηση, σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών που απηχεί την άποψη και του κ. Ζαμπούκη. Αν εσείς είσαστε οι κοινωνικά ευαίσθητοι αυτοδιοικητικοί και εμείς όλοι ανάλγητοι, γιατί άραγε δεν φέρατε δια περιφοράς μόνον το θέμα αυτό; Γιατί δεν συνήλθε το Δημοτικό Συμβούλιο εδώ και πολλές εβδομάδες; Δυστυχώς είναι αντιδημοκρατικό να ζητάτε να ψηφίσουμε θέματα όπως η τροποποίηση του τεχνικού προγράμματος έτους 2020 δια περιφοράς με e-mail και δεν θα το πράξουμε.

Εν τέλει να σας υπενθυμίσουμε πως απευθύνεστε σε νοήμονα όντα που έχουν ανεπτυγμένη αντίληψη και νοημοσύνη. Οι δημότες αντιλαμβάνονται και κρίνουν.

Και μία παραίνεση.

Σας καλούμε να συνέλθετε διότι μαζί με σας κατρακυλάει και ο Δήμος μας. Γιατί έγινε αντιληπτό προς όλους μας ότι κρύβεστε, ότι φοβόσαστε την αλήθεια, ότι τρέμετε την αντιπαράθεση, δεν αγαπάτε τελικά τον διάλογο γιατί δεν έχετε τι να πείτε.

Το #socialdistancing είναι επιθυμητό αλλά έτσι όπως πάμε, κινδυνεύουμε στο τέλος της περιόδου να ξανασυστηθούμε γιατί πλέον δεν θα γνωριζόμαστε.

Γερακόπουλος Χρήστος
Εκπρόσωπος Τύπου της
Δημοτικής παράταξης Αλεξανδρούπολης
«ΠΟΛΗ & ΠΟΛΙΤΕΣ - ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΛΑΜΠΑΚΗΣ»


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video