ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Νέος ηλεκτρομηχανολογικός εξοπλισμός στις εγκαταστάσεις επεξεργασίας λυμάτων Αλεξανδρούπολης

Νέος ηλεκτρομηχανολογικός εξοπλισμός στις εγκαταστάσεις επεξεργασίας λυμάτων Αλεξανδρούπολης
Υπεγράφη την Δευτέρα 5 Οκτωβρίου η σύμβαση «Προμήθεια, εγκατάσταση και θέση σε αποδοτική λειτουργία εξοπλισμού στην ΕΕΛ Αλεξανδρούπολης», αρχικού προϋπολογισμού 4.450.000 € (πλέον 24% ΦΠΑ), από τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΑ και Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Γιάννη Ζαμπούκη και τον ανάδοχο του έργου, «Κοινοπραξία Κ/Ξ ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ Α.Ε. - ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.».

Αντικείμενο της σύμβασης είναι η προμήθεια, εγκατάσταση και θέση σε αποδοτική λειτουργία νέου ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού και συστημάτων παρακολούθησης στις εγκαταστάσεις επεξεργασίας λυμάτων Αλεξανδρούπολης.


Η αρχική εγκατάσταση επεξεργασίας λυμάτων της πόλης της Αλεξανδρούπολης σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε στα τέλη της δεκαετίας του '80 με σκοπό να εξυπηρετήσει ισοδύναμο πληθυσμό 61.500 κατοίκων. Το 2009 έγινε επέκταση της εγκατάστασης έτσι ώστε να μπορεί να εξυπηρετήσει ισοδύναμο πληθυσμό που φτάνει τις 74.500 κατοίκους. Ωστόσο, η επέκταση αυτή δεν ήταν τελικά αρκετή για να ανταπεξέλθει στις αυξημένες ποσότητες των εισερχόμενων λυμάτων ειδικά στις περιόδους αιχμής. Πιο συγκεκριμένα, μέχρι και σήμερα, η εγκατάσταση παρουσιάζει λειτουργικά προβλήματα, τα οποία οφείλονται στην πλειονότητά τους στο σύστημα παρατεταμένου αερισμού ενεργού ιλύος.


Η δημόσια σύμβαση δημοπρατήθηκε μέσω διεθνούς ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού και χρηματοδοτείται μέσω επενδυτικού δανείου που χορηγείται από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, συνομολογείται με δανειακή σύμβαση μεταξύ της Δ.Ε.Υ.Α. του Δήμου Αλεξανδρούπολης και του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων και αποπληρώνεται από πόρους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) του Υπουργείου Εσωτερικών στα πλαίσια της υπ’ αριθμό 67047/22-11-2018 ένταξής της στο Πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» του Άξονα Προτεραιότητας «Βελτίωση των Υποδομών των Δικτύων Ύδρευσης».


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video