ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ανακοίνωση της Αυτόνομης Κίνησης Πολιτών Ορεστιάδας για το ΑΤΜ της Τράπεζας Πειραιώς στον Πεντάλοφο

Ανακοίνωση της Αυτόνομης Κίνησης Πολιτών Ορεστιάδας για το ΑΤΜ της Τράπεζας Πειραιώς στον Πεντάλοφο
Οι ελληνικές τράπεζες, μετά από διαδοχικές ανακεφαλαιοποιήσεις, ενισχύθηκαν με 47,5 δισεκατομμύρια ευρώ από τα χρήματα του ελληνικού λαού. Επιπλέον, πριν μόλις λίγα χρόνια, χαρίστηκε ουσιαστικά το υγιές κομμάτι της πρώην Αγροτικής Τράπεζας στην Τράπεζα Πειραιώς, αχρηστεύοντας έτσι έναν σημαντικό μοχλό στήριξης της αγροτικής οικονομίας της χώρας και κατ' επέκταση του αγροτικού κόσμου του βορείου Έβρου.

Για τους παραπάνω λόγους, ως Αυτόνομη Κίνηση Πολιτών «Είναι στο Χέρι μας», θεωρούμε απαράδεκτη και προκλητική την πρόθεση της διοίκησης της Τράπεζας Πειραιώς, να κλείσει το ΑΤΜ που διατηρεί στον Πεντάλοφο και που εξυπηρετεί αρκετά χωριά του Τριγώνου.

Φαίνεται πως η λεγόμενη «εταιρική ευθύνη» είναι άγνωστη έννοια στα στελέχη της Τράπεζας Πειραιώς διότι είναι πρόθυμοι να κλείσουν ένα ΑΤΜ σε μια  απομακρυσμένη και παραμεθόρια περιοχή, προκειμένου να γλιτώσουν το δυσβάσταχτο κόστος συντήρησης και εφοδιασμού του μηχανήματος που ανέρχεται στα… 160 ευρώ την εβδομάδα!

Απογοήτευση προκάλεσαν και τα αντανακλαστικά που επέδειξαν οι κυβερνητικοί βουλευτές του Νομού Έβρου, καθώς αρκέστηκαν σε μία χλιαρή επιστολή διαμαρτυρίας και τίποτα παραπάνω. Δυστυχώς, όταν η διακομματική κοινοβουλευτική επιτροπή για την ανάπτυξη της Θράκης, της οποίας είναι πρόεδρος η Ντόρα Μπακογιάννη, ξεκινάει τις εργασίες της, αποδεχόμενη με το καλημέρα, αποψίλωση των υποδομών του δήμου Ορεστιάδας, μας δίνει να καταλάβουμε πόσο προσχηματική είναι η λειτουργία αυτής της Επιτροπής και πόσο στο κενό θα πέσουν οι προτάσεις που θα κατατεθούν από τους φορείς και τους εκπροσώπους της Θράκης.

Καλούμε τη διοίκηση της Τράπεζας Πειραιώς να ανακαλέσει άμεσα αυτή την απόφαση που έλαβε και να συνειδητοποιήσει ότι πλήττει το κύρος της αλλά κυρίως ότι βάζει σε κίνδυνο όπως και σε περιττά έξοδα μετακίνησης, καθημερινά, δεκάδες κατοίκους του Τριγώνου, οι οποίοι θα αναγκάζονται να χρησιμοποιούν τον πολύ επικίνδυνο δρόμο Πενταλόφου - Πάλλης για να μεταβούν στο κοντινότερο τραπεζικό υποκατάστημα των Δικαίων.

ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ
ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video